1. Liek klāt mērci, arī to, kas palika pēc gaļas marinēšanas.
1. Ļauj uzburbuļot kādu minūti un griežam karstumu nost.
1. Liek klāt mērci, arī to, kas palika pēc gaļas marinēšanas.
1. Ļauj uzburbuļot kādu minūti un griežam karstumu nost.
1. Iekarsē cepeškrāsni līdz 175°.
1. Viss jau gatavs. Gaļiņa brūna (var gadīties, ka mērces dēļ nedaudz piedeg, bet tas nekas ).
1. Ņem cepamtrauku- var būt šāds stikla, vai keramikas, kāds nu kuram mājās ir (apm 3l tilpumā).
1. Liek iekšā dārzeņu masu un izlīdzina.
1. Pa virsu izkārto gaļas šķēles.
1. Tad vienmērīgi noklāj ar tomātiem.
1. Un pa virsu uzber rīvēto sieru.
1. Liek karstā cepeškrāsnī un atstāj tur apm. 45 minūtes. Ik pa brīdim pieejam paskatīties un sajūsmā spiedzam :D Tagad arī īstais brīdid novākt visu gatavošanas procesā radušos šmuci un saklāt galdu.
Kāpēc tik ilgi jācep cepeškrāsnī, ja pirms tam jau viss ir gatavs pannās?
Mmm...hesburgeru mīļotājiem kādreiz vajadzētu pagaršot kaut ko šādu. Tad tik fanātiski vairs neapciemos tos pārtikas atlikumu iestādījumus.