1. Tomātu galiņus sagriež smalki.
1. Pannā esošajiem dārzeņiem pievieno kartupeļus un pielej mazliet ūdens pēc vajadzības.
1. Tomātu galiņus sagriež smalki.
1. Pannā esošajiem dārzeņiem pievieno kartupeļus un pielej mazliet ūdens pēc vajadzības.
1. Smuki sautē zem vāka.
1. Kad kartupeļi mazliet apsutuši liekam klāt tomātu galiņus, samaisam.
1. Pa virus uzber un izlīdzina kabačus. Ja vajag pielej vēl ūdeni, skaties lai nesāk piedegt!
1. Vāku virsū un lai sūt pāris minūtes.
1. Tikmēr liek uz citas pannas cepties gaļiņu, uzkaisam piparus, sāli. (Ja nav otras pannas, gaļu var sacept arī pec tam, kad dārzeņi apsautēti.)
1. Uzber arī sāli un garšvielas dārzeņiem. Es lieku baziliku, oregano un 5 piparu maisījumu.
1. Viss gatavojas. Process notiek diezgan ātri, dārzeņus tik nedaudz apsautē. Galvenais lai kartupeļi beigās pusmīksti un gaļa gandrīz gatava.
1. Gandrīz gatavs.
Kāpēc tik ilgi jācep cepeškrāsnī, ja pirms tam jau viss ir gatavs pannās?
Mmm...hesburgeru mīļotājiem kādreiz vajadzētu pagaršot kaut ko šādu. Tad tik fanātiski vairs neapciemos tos pārtikas atlikumu iestādījumus.