Traļi, vaļi, nam ješčo ņe naļivaļi...
Nu tad tā, dullais eZZiiC ar švunku ir iestūrējis tādā rullēšanas ritmā, no kura ārā izrauties var tikai ar nereālu paātrinājumu. Pagaidām nesanāk...
Traļi, vaļi, nam ješčo ņe naļivaļi...
Nu tad tā, dullais eZZiiC ar švunku ir iestūrējis tādā rullēšanas ritmā, no kura ārā izrauties var tikai ar nereālu paātrinājumu. Pagaidām nesanāk...
Iegādājies kārtīgu bunteli dilles, vītinātu dešeli un riekšavu valriekstus, eZZiiC ņēma un visu to kartīgi sasmalcināja.
Tad vēl eZZiiC iegādājās 3 gabaliņus 50% Krievijas sieru. Katrs apmēram pa 200g.
Dungodams jautru dziesmiņu, eZZiiC uzvarīja ūdeni, tajā iemakarēja visus 3 siera gabaliņus, uzlika vāku un izslēdza uguni. Lai jau tas siers tur paguļ 20 minūtes. Un, lūk, tieši tajās 20 minūtēs varēja sasmalcināt augšminētos produktus.
Vēl eZZiiC iegādājās 3 dažādus kausētos sierus. Var arī izmantot viena veida kausēto sieru, bet nu eZZiic vienmēr vipendrivajetsja
Nu re ku atkal noder silikona paklājiņš! Metam pirmo siera gabalu virsū un rullējam kā mīklu (ideāli noder šūmkarote, lai notecētu nevajadzīgais ūdens).
Pa virsu smērējam čedaras kausēto sieru, tad uzkaisām sagriezto desu. Visu cmuki sarullējam gareniskā ruletītē.
Otrajam siera gabalam (izrullētam) virsū ziežam kausēto sieru ar valriekstiem un uzberam sasmalcinātos valriekstus (tos eZZiiC smalcināja ar nazi, ne pārāk smalki). Trešo pārsmērējam ar Džiugas kausēto sieru un bagātīgi pārberam ar sasmalcinātajām dillītēm (eZZiiC aizmirsa iemūžināt).
Katru cmuko ruletīti eZZiiC ietina pārtikas plēvē un noslēpa leCskapī.
No rīta eZZiiC katru ruletīti sagrieza šķēlītēs, sarindoja uz salātlapām un izdekorēja ar vīnogām. Kollegas ģība no sajūsmas
Tu tak manā klanā esi, ja varētu 3 plusus ieliktu kā mazam saulstariņam
es toties pamanīju ko citu - recepte ir ielikta 18:30.
Tas ir kaut kas nebijis un ir točna no citas planētas.
Izskataas peec s**da pelrezervatiivaa... Paldies par miinusiem, bet pietiek shitam kjeemam d*rsu laiziit un slaveet shitos m**slus!!!