Sveiki, vēlējos jums parādīt kā es gatavoju Roltonu!
Šis veids ir pavisam savādāks nekā ar čainiku! Roltons sanāk tiešām, loti garšīgs!
Roltons Restorānā60
Taisīšu porciju diviem tāpēc ņemšu divas paciņas Roltona
Ieliekam roltonus pannā!
Sadrupinam roltonus!
Pielejam aukstu ūdeni, tā lai roltons nosegtos, bet ne par daudz!
Pievienojam garšvielas, šajā gadījumā divas paciņas un ieslēdzam uguni!
Pievienojam eļļu!
Samaisam visu, lai garšvielas un eļļa nav vienā vietā!
Kamēr viss karst, jāiedzer aliņš!
Kad ūdens būs uzkarsis tas sāks tvaikot, nekādā gadījumā nelieciet virsū vāku!
Karsējam tik ilgi līdz viss būs iztvaikojis!
Kad viss būs iztvaikojis liekam uz šķīvja un pieliekam krējumu!