local-stats-pixel

Roltons Restorānā60

895 32
895 32 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 60

0/2000

laikam būs jāpamēģina. gribētu jau ielikt tev plusiņu bet nevaru - nospiežu un nekas nenotiek, arī komentāriem tas pats.

27 1 atbildēt

Apsveicu, tu uzvāriji Roltonu pannā!emotionemotion

15 1 atbildēt

Roltons panā? :DD

12 0 atbildēt

Vai tik tu nebūsi pavārs.....emotion

9 0 atbildēt

par roltonu nezinu, bet vairumā šodienas kafeņu un arī lepnāku ēstūžu var dzirdēt skaņu "tinkš" - tas ir, kas mikrovilnis beidzis darbu :D

6 0 atbildēt

zaļās lapas no šosejas malas?

4 2 atbildēt

Nu jopcik ar arā... šitāds vēl nav provēts. Nākamreiz cepeškrāsnī :D

1 0 atbildēt
Super!
2 1 atbildēt
roltons paliek roltons... sūds bija, sūds būs:D
1 1 atbildēt
Mazs ieteikums. Spaidot sadrupinam roltonu kameer vinnss veel pacinnaa... taa izbeegsim no piebaarstiitas griidas... :)
0 0 atbildēt
:D būs jāpamēģina. Varbūt gatr
0 0 atbildēt

+ par humoru, bet diemžēl tie plusi nestrādā emotion

0 0 atbildēt

Kas ir jāpīpē, lai pateiktu, ka tie visi sūdi, kas ir tajā mazajā paciņā, ko uzber tiem makaronveidīgajiem, nosauktu par ēdamu?

1 1 atbildēt

Nopietni, cepts roltons? emotion

0 0 atbildēt

Norādījumi pārāk neskaidri! 

Mēģināju taisīt, rezultātā: kaķis iesprūdis veļasmašīnā un traktoram šlices aprautas :(

Nākamreiz izsakies skaidrāk!

2 2 atbildēt

Ieteikšu Tev dudz veselīgāku un vienkāršāku ēdienu. Nopērc vienu paku saldētus zaļos zirnīšus, tikai ne konservētos burkā vai bundžā. Ielej katliņā glāzi ūdens un vāri  zirnīšus 10 minūtes. Pievieno sāli pēc savas garšas, vari pievienot arī garšvielas. Pievieno karoti krējuma, nogriez šķēli maizes un ēd vesels. Loti ātras, veselīgas un sātīgas pusdienas

3 3 atbildēt

īsāk varētu lūdzu paskaidrot , es taja lieta neko nezinu

0 0 atbildēt

interesanti.. japamegina. Esmu Roltonu fans, taisu savadak- pielieku klat visam kas nak lidzi sieru, desu un majonezi. garsa pavisam cita. Saucās Rolton advanced ++.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

izskatās tik labs emotion

0 0 atbildēt