local-stats-pixel

Ribas kolā un cūkrāceņi sālī.29

Sveiki! Nu ko, skan briesmīgi, vai ne? 😄Ribas kolā ar cūkrāceņiem sālī... Bet NĒ!!! Šitais ir tāds rijamais, ka - ja kaut vienu reizi pēc visiem maniem norādījumiem uztaisīsiet- tad ilgi neko citu neēdīsiet, bet taisīsiet tikai - šo te. 😄 Jā, un LV veikalos un tirgos cūku ribas tiks izķertas ātrāk par gaismas ātrumu. Recepti ieguvu no vienas jaukas kanāriešu pavāres. Un nedaudz par tiem cūkrāceņiem- nu LV jau šos neēd vai reti ēd, pārsvarā zemnieki šos izšvitina gružos vai atstāj uz lauka, bet ne Spānijā. Spānijā tiek speciāli audzēti mazo kartupelīšu šķirnes- kopumā visi šie kartupelīši saucas PAPAS PARA ARRUGAR. Labākā no šķirnēm- piedodiet, nosaukumu nepateikšu (esmu piemirsusi) ir apmēram 1eiro monētas diametrā un melnā krāsā- tiešām garšīgi kartupeļi. Maksā uz 5-7 eiro kilogramā un ir iegādājami specializētos dārzeņu veikalos. Madridē šos pašus melnos kartupelīšus redzēju pa 22eiro kg!!! Un visi šie mazie kartupelīši tiek vārīti kārtīgā sālsūdenī. Man šodien nav melnie kartupelīši, bet gan lielveikalā iegādātie gaišie- maksā uz pusi mazāk kā melnie. Latvijā esmu vārījusi - parastos mazos cūkrāceņus - un nav ne vainas. Nu tad sāksim..
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
325 7 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000

Viss jauki, interesanta recepte,bet man gribētos tomēr lai tos kartupeļus pasniegtu uz šķīvja nolobītus, bez mizas. 

5 0 atbildēt

izskatās ņam ņam, pie vizuālā noformējuma varētu piestrādātemotion

5 0 atbildēt

Super! Malaciite! Paldies par jauko recepti!  emotion 

Un jaa, ja kas, es vienmeer peerku tikai mazos kartofaanus, nereaali patiik, un vaaru tikai ar visu mizu  emotion 

5 0 atbildēt

Divaini, es lietu alu.

4 0 atbildēt

Mmm, izskatās/izlasās gardi... gribu pagatavot ribaiņus emotion +

3 0 atbildēt

Kola tas tak ir liels daudzums cukura, ļoti aizdomīgi izsklausas. Es kolas vietā spaini chilli marinādes uzgāztu emotion 

3 0 atbildēt

Mega +  emotion 

3 0 atbildēt

Kartupeļi kā reiz manā gaumē- sāļi. emotion

Bet tik tiešām interesanta recepte- katru reizi pārsteidz arvien vairāk.  emotion 

3 0 atbildēt

Nabaga fērbijam jāsiekalojas.

2 0 atbildēt

no kuras točkas kolu dabuji? bet recepte pa pirmo! bon apetit  emotion 

2 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
Izskatas gardi emotion
1 0 atbildēt

Paldies par recepti!!!

1 0 atbildēt
Sametaaas slikti no shamaa, bet cards bija. Plusaks.
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🤤

0 0 atbildēt