Īpaši patiks tiem, kuriem dekorēšana nav dabas dots talants.
Ieteicams pagatavot dienu iepriekš, jo tā būs visgaršīgākā tieši nākamajā dienā.
Mierīgi varēs pabarot 10-20 cilvēkus atkarībā no apetītes.
Sastāvdaļas
Mīklai:
4 olas, 2 glāzes cukura, 2 tējkarotes sodas, viena paka jeb 400 g skābā krējuma, 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru, 5 glāzes miltu, 2 ēdamkarotes kakao pulvera.
Krēmam:
1-1.5 l skābā krējuma, 1 glāze cukura, 2 tējkarotes vaniļas cukura.
Glazūrai:
50 g sviesta, 50 g piena, 50 g kakao, 50 g cukura.
Papildus:
Žāvēti augļi, rieksti, rozīnes, magones, kanēlis.