Proces burgera veidošanā. Maizīti iepriekš ievietoju tosterī. Mans padoms ne ilgāk par divām minūtēm, savādāk nedaudz piedeg, ja mazāk, nav nekādas jēgas.
Veidošanas proces turpinās.
Proces burgera veidošanā. Maizīti iepriekš ievietoju tosterī. Mans padoms ne ilgāk par divām minūtēm, savādāk nedaudz piedeg, ja mazāk, nav nekādas jēgas.
Veidošanas proces turpinās.
Malacis, ka pats gatavo.
Saldēt gaļu noteikti nevajag. Toreiz tev kotletes izjuka.Domāju ka izjuka tāpēc, ka tu nepareizi sagatavoji kotlešu masu. Kad gaļai pievienotas visas sastāvdaļas, gaļu vajag kārtīgi izmīcīt. Nevis samaisīt, bet izmīcīt. Mīca ar roku, nevis ar karoti vai kādu citu ierīci.
Kotletes cep teju katra saimniece. Citreiz piedalies mājās ēst gatavošanā, tad tev radīsies saprašana, kā gatavo kotleti.Var cept no liellopa gaļas un ēst ar baltmaizi (burgers), cept no cūkgaļas vai vistas gaļas un ēst ar kartupeļiem vai citiem dārzeņiem.
Veiksmīgu dienu !
Šitie raksti kaut kā vienmēr uzrodas, kad man gribas ēst…
https://media.tenor.com/images/ba83361b78509f9e2dc3d6ce0164f944/tenor.gif
excusez-moi, bet papriku nevienā burgerī neliek. nekad. kur tāds brīnums ienāca galvā? fui lol tomāts burgeros iet vienmēr, bet paprika nekad.