Proces burgera veidošanā. Maizīti iepriekš ievietoju tosterī. Mans padoms ne ilgāk par divām minūtēm, savādāk nedaudz piedeg, ja mazāk, nav nekādas jēgas.
Veidošanas proces turpinās.
Proces burgera veidošanā. Maizīti iepriekš ievietoju tosterī. Mans padoms ne ilgāk par divām minūtēm, savādāk nedaudz piedeg, ja mazāk, nav nekādas jēgas.
Veidošanas proces turpinās.
Gala rezultāts, droši vien nav skaisti, bet ticiet man, gardi.
Vispirms paldies par rakstu! Uzzināju jaunumu, ka gaļas masu jāsaldē. Es jau nebūtu es, ja neievērotu arī kādu sīkumu, ka gaļai gan jau sāli pieliki, bet steigā neuzrakstīji. Pārējais viss ir jauki! Biju domājusi, ka bulciņas arī pats cepsi, tad gan būtu superrecepte! Ticu, ka ir ļoti aromātiski un gardi, tikai ar vienu vainu, ja jāēd man, ko jau minēju - nezinu kā muti tik platu var atvērt, lai nokostu kumosiņu.
Paldies, bija interesanti pakontaktēties!
Šitais frukts ir ēdams? Manā ēdienkartē tāds vēl nebija. Būs jāpaeklē Top iņā.
man ir kkada slimiba nakts vidu iet spokos un skatities receptes,pec tam nozeloju vienmer
Kā es sākumā uzrakstīju, rasiks mani izprovocēju, gatavoju pats priekš sevis un nedomāju, kā tas izskatīsies. Galvenais lai pašam garšo, par ārējo izskatu nemaz nedomāju. Īstenībā, Tu vari aiziet uz viss smalkāko restorānu, kur vis ir servēts, ka siekalas tek, bet garša....?. Es dodu priekšroku pašu gatavotam, jo zinu kas lācītim vēderā. Šaja gadījumā nemaz nedomāju par skaistām bildēm, bet parādīju, kā es pats sev gatavoju. Nebija nekāds mērķis izlikties. Ceru, ka saprati. nākošo reizi piestrādāšu pie vizuālā efekta, bet vai tas mainīs ēdiena garšu un kvalitāti?
Veidojot koltešmasu, tai var pievienot olu, arī tad koteletes neizjuks pat bez saldēšanas.