Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
2
417

Šoreiz rasiks izprovocēja šo rakstu, pēc sarunas ar viņu, palūdza nopublicēt recepti, kā es taisu burgeru. Uzreiz varu pateikt, nepatīk, ne Mķītis, ne Hezburgers, ne kāds cits. Nepredentēju ne uz kādu gudrību, ne uz kādu izcilu gardēžu recepti, vienkārši pacentīšos parādīt, ka es to gatavoju, man pašam garšo, bet tas ir galvenais.

Lielopa maltā gaļa jābūt... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
1.

Lielopa maltā gaļa (jābūt ļoti kvalitatīvai) ,pievienots smalki sasmalcināts sīpols un trīs ķiploku daiviņas un maisīts ar mikseri desmit minūtes, lai dabūtu ieksā gaisu, ar rokām bija slinkums.

 

Autora bilde
Veido kotletes liek traukā... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
2.

Veido kotletes, liek traukā uz cepampapīra.

Autora bilde
Sakārtots uz trauka Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
3.

Sakārtots uz trauka.

Autora bilde
Pa virsu arī pārklāj... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
4.

Pa virsu arī pārklāj cepampapīru, lai visas kotletes ir ietītas un liek saldētavā (-18gr.) uz divām stundām, lai sasalst.  Piezīme, kapēc, Tad, kad cepsi, viņas neizjuks. Meģināju bez saldēšanas sanāca maltās gaļas mērce.

Autora bilde
Daļa no produktiem kurus... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
5.

Daļa no produktiem kurus izmantoju, bet jabkurā gadījumā javadās pēc izjūtām.

Autora bilde
Tas pats kas iepriekscaron Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
6.

Tas pats, kas iepriekš.

Autora bilde
Sagriezta paprika... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
7.

Sagriezta paprika šķēlītēs.

Autora bilde
Paprika uz pannas tiek... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
8.

Paprika uz pannas, tiek nedaudz apcepta, lai noņemtu rūgtumu un padarītu mīkstāku.

Autora bilde
Tomati marinēti gurķi... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
9.

Tomati, marinēti gurķi, paprika un salāti tiek sagatavoti, lai veidotu burgeri.

Autora bilde
Kotletes cepās kā redzat... Autors: Juris1604 Recepte: Pašgatavots burgers
10.

Kotletes cepās, kā redzat nekas nejūk.

Autora bilde
2
417
Citi šī autora raksti:
Lasi vēl labākos rakstus:
komentāri [34]
Niks: vai ienāc ar
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
rasiks avatars
Medaļa AutoklikerisMedaļa PingvīnsMedaļa Dienas doma
  rasiks 01.02.19 18:55
 
15
0

Vispirms paldies par rakstu! Uzzināju jaunumu, ka gaļas masu jāsaldē. Es jau nebūtu es, ja neievērotu arī kādu sīkumu, ka gaļai gan jau sāli pieliki, bet steigā neuzrakstīji. Pārējais viss ir jauki! Biju domājusi, ka bulciņas arī pats cepsi, tad gan būtu superrecepte! Ticu, ka ir ļoti aromātiski un gardi, tikai ar vienu vainu, ja jāēd man, ko jau minēju - nezinu kā muti tik platu var atvērt, lai nokostu kumosiņu.   

Paldies, bija interesanti pakontaktēties!

Lestets avatars
Medaļa Gada SPOKS 2017Medaļa GremlinsMedaļa Gada SPOKS 2017
  Lestets 01.02.19 19:29
 
14
0

IZCILI UN LIELISKI!!

Lielais Slinkums avatars
Medaļa SirdsMedaļa Gada Spoks 2018Medaļa Apskāviens
  Lielais Slinkums 01.02.19 18:50
 
12
0

Šitais frukts ir ēdams? Manā ēdienkartē tāds vēl nebija.  Būs jāpaeklē Top iņā.  

Roterdama avatars
Medaļa ZeltrocisMedaļa SirdsMedaļa Vampīru klana biedrs
  Roterdama 01.02.19 21:21
 
12
0

Lētāk un veselīgāk nekā burgerēstuvēs!

Juris1604 avatars
Medaļa Misija izpildītaMedaļa NastijsMedaļa Dienas doma
  Juris1604 01.02.19 19:37
 
11
0

atbildot uz rasiks komentāru " Vispirms paldies par rakstu! Uzzināju j... "

Es jau domāju, ka par sāli un pipariem pati saproti, bet burgeri es ēdu ar nazi un dakšiņu, mājas apstākļos tā nav problēma, ieteiktu pamēģināt. P.S. Neviens pavārs, nevienā pavārgrāmatā savus knifus neatklāj. Par gaļas saldēšanu pavisam nejauši atklāju, bet tas mehānisms strādā. Ja pašam būtu jacep bulciņas, tad visa diena būtu norakstīta, bet tik daudz laika man nav, žēl.

SAMSS avatars
Medaļa NostradamsMedaļa Vilkaču klana biedrsMedaļa Rainis
  SAMSS 01.02.19 19:45
 
10
0

  

rasiks avatars
Medaļa AutoklikerisMedaļa PingvīnsMedaļa Dienas doma
  rasiks 01.02.19 19:55
 
9
0

atbildot uz Juris1604 komentāru " Es jau domāju, ka par sāli un pipariem pati s... "

Mājas apstākļos arī es šad tad ēdu burgerveidīgu ēdienu - karstu kotleti un salātus ar nazi un dakšiņu un piekožu bulciņu!   Neņem ļaunā, ka tik pretīgi pajokoju! Tavējais veikums ir teicams!

Penālis avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa BakalaursMedaļa Maģistrs
  Penālis 01.02.19 19:28
 
9
0

grrrrr, kur es slinkis tagad burgeru dabuju

minkas2014 avatars
Medaļa Buča uz vaidziņaMedaļa Vecīša cepureMedaļa Paciņa no Ziemeļpola
  minkas2014 01.02.19 19:55  
 
9
0
Super! Labprat pagarsotu Tavus burgerus! Izskatas gardum gardi! Protamsb+
mežabrāls avatars
Medaļa Aģents 0/7Medaļa Aģents 0/7Medaļa Aģents 0/7
  mežabrāls 02.02.19 08:48  
 
9
0
Šis variants labāks nekā pilsētas burgernīcās, kur pēc tās majonēzīgās mērces vēders kurkst kā krupis
rasiks avatars
Medaļa AutoklikerisMedaļa PingvīnsMedaļa Dienas doma
  rasiks 01.02.19 18:58
 
8
0

Laikam biji satraucies, ka salātlapu arī aizmirsi pielikt!

197403 avatars
Medaļa Patīk komentārsMedaļa ZeltrocisMedaļa Zeltrocis
  197403 02.02.19 16:54
 
7
0

  

GoingToDie avatars
Medaļa SpoksMedaļa DoktorantsMedaļa Bakalaurs
  GoingToDie 02.02.19 19:48  
 
7
0
atbildot uz Eobtvai komentāru " Ne jau tikai garšai ir nozīme bet arī v... "

Uzbliez estētiskākus un tad noliec citu veikumu,kā arī iemācies lasīt,ko autors ir rakstījis. Velns parāva, sakārdināji ar saviem burgeriem
kaķūns avatars
Medaļa Gada Spoks 2015Medaļa Gada SPOKS 2016Medaļa Gada SPOKS 2017
  kaķūns 01.02.19 19:20  
 
6
0
Vot tā, sakārdināji mani uz našķiem šovakar 😸. Apcepto papriku kādreiz noteikti paprovēšu.
Juris1604 avatars
Medaļa Misija izpildītaMedaļa NastijsMedaļa Dienas doma
  Juris1604 02.02.19 18:24
 
6
0

atbildot uz Eobtvai komentāru " Ne jau tikai garšai ir nozīme bet arī v... "

Kā es sākumā uzrakstīju, rasiks mani izprovocēju, gatavoju pats priekš sevis un nedomāju, kā tas izskatīsies. Galvenais lai pašam garšo, par ārējo izskatu nemaz nedomāju.  Īstenībā, Tu vari aiziet uz viss smalkāko restorānu, kur vis ir servēts, ka siekalas tek, bet garša....?. Es dodu priekšroku pašu gatavotam, jo zinu kas lācītim vēderā. Šaja gadījumā nemaz nedomāju par skaistām bildēm, bet parādīju, kā es pats sev gatavoju. Nebija nekāds mērķis izlikties. Ceru, ka saprati. nākošo reizi piestrādāšu pie vizuālā efekta, bet vai tas mainīs ēdiena garšu un kvalitāti?

Anonīms
Anonīms 04.02.19 20:40
 
5
0

Veidojot koltešmasu, tai var pievienot olu, arī tad koteletes neizjuks pat bez saldēšanas.

aorech avatars
Medaļa CielaviņaMedaļa JubilārsMedaļa Sertificēts spoks
  aorech 10.03.19 00:40
 
5
0

man ir kkada slimiba nakts vidu iet spokos un skatities receptes,pec tam nozeloju vienmer

Anonīms
Peksis 04.02.19 20:35  
 
5
0
Vecais, mērci aizmirsi!!! Bez mērces nekadīgi nevar 😋
Drakonvīrs avatars
Medaļa MobiļņiksMedaļa LācītisMedaļa Dienas joks
  Drakonvīrs 02.02.19 00:29  
 
4
0

Labs variants, būs jāpamēģina  +

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 04.02.19 17:26
 
3
0

atbildot uz kaķūns komentāru " Vot tā, sakārdināji mani uz našķiem šov... "

Man paprika ir bērnības trauma. Tante reiz nedēļu no vietas brokastīs cepa omleti ar papriku. Tipa veselīgi, ibio-rio