local-stats-pixel fb-conv-api

Recepte: Pašgatavots burgers38

536 3

Šoreiz rasiks izprovocēja šo rakstu, pēc sarunas ar viņu, palūdza nopublicēt recepti, kā es taisu burgeru. Uzreiz varu pateikt, nepatīk, ne Mķītis, ne Hezburgers, ne kāds cits. Nepredentēju ne uz kādu gudrību, ne uz kādu izcilu gardēžu recepti, vienkārši pacentīšos parādīt, ka es to gatavoju, man pašam garšo, bet tas ir galvenais.

536 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
Tipisks 16 gadīgs skuķis māca pieaugušu veci gatavot. Ej labāk bārbijas palauz vai, kas jums tagad modē...
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Malacis, ka pats gatavo.

Saldēt gaļu noteikti nevajag. Toreiz tev kotletes izjuka.Domāju ka izjuka tāpēc, ka tu nepareizi sagatavoji kotlešu masu. Kad gaļai pievienotas visas sastāvdaļas, gaļu vajag kārtīgi izmīcīt. Nevis samaisīt, bet izmīcīt. Mīca ar roku, nevis ar karoti vai kādu citu ierīci.

Kotletes cep teju katra saimniece. Citreiz piedalies mājās ēst gatavošanā, tad tev radīsies saprašana, kā gatavo kotleti.Var cept no liellopa gaļas un ēst ar baltmaizi (burgers), cept no cūkgaļas vai vistas gaļas un ēst ar kartupeļiem vai citiem dārzeņiem.

Veiksmīgu dienu !

0 0 atbildēt

Šitie raksti kaut kā vienmēr uzrodas, kad man gribas ēst…emotion

https://media.tenor.com/images/ba83361b78509f9e2dc3d6ce0164f944/tenor.gif

0 0 atbildēt

excusez-moi, bet papriku nevienā burgerī neliek. nekad.  kur tāds brīnums ienāca galvā?  fui lol tomāts burgeros iet vienmēr, bet paprika nekad.

0 1 atbildēt