Te top Homēra sapnis.
Kad viss vairāk vai mazāk ir uztaisīts, jāsāk griezt.
Te top Homēra sapnis.
Kad viss vairāk vai mazāk ir uztaisīts, jāsāk griezt.
Klājam galdu. Šķivis, trauciņš sojai un irbulīši (ja nav, pietiks ar dakšu, bet tad nebūs tas fīlings..)
Man sanāca tā.. Uztaisiju 8 Sušī veidus!
Bučas no Kiss
UN VEIKSMI ĒST GATAVOŠANĀ!
darvas karote - esi izlaidusi būtisku lietu, ka suši rīsos ir "jāiecilā" suši etiķis, kas piedod masai to "īpatnējo skābumu"
tad, kad liek rīsu, jāatstāj apmērām 1.5 cm maliņa bez rīsiem, jāsaslapina ar ūdeni un tad jārullē.
Paldies, lai gan nekad nebiju sapratis fanošanu par japāņu/ķīniešu utt ēdieniem
Jā, un pirms ēšanas vēl tik jāpasaka "itadakimasu!~" :D
Hehe, gribētos arī suši kādu reizi mājās uztaisīt, tik man nav tas rullējamais paklājiņš. Ā un to "suši apvalku" sauc par Nori lapām.
Kāda veida zuti lietoji - svaigu, ceptu vai kūpinātu? Ja svaigu vai ceptu, tad, lūdzu, padalies aro to, kur tādu var dabūt!!
Vienu reizi tikai esmu ēdusi suši, jo vienmēr atturējos, jo vispār neēdu zivis. Tad tiku informēta, ka suši taisa ne tikai ar zivīm. Aizgājām uz suši restorānu un tgd vislaik gribu aiziet atkal..Nenormāli garšoja. Un es neēdu kkādus gurķu suši, bet ar zivīm(noriskēju). Tik dievīgi...Gribu kkur redzēt ideālu suši recepti, lai arī mājās varu uztaisīt..bet tādu, lai recepte būtu sīki, sīki paskaidrota..Man tāda vājība-negribas sākt, ja nezinu, ka sanāks perfekti :)