local-stats-pixel

[RC] japāņņamma - SUŠĪ33

400 24

Hello! jeb こんにちは!emotion

Takā sencim šodien vārda diena, gribējās viņam uztaisīt ko īpašu (šoreiz - SUŠĪ).

Lai gan esmu iesācēja virtuvē, sušī taisīšana nav nemaz tik ķēpīga!

Pat ja tev negaršo japāņņamma, ieliec + kaut vai par centību! emotion

PALDIES! (ありがとうございました!)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
400 24 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

darvas karote - esi izlaidusi būtisku lietu, ka suši rīsos ir "jāiecilā" suši etiķis, kas piedod masai to "īpatnējo skābumu"

31 0 atbildēt

emotion Kā gribētos to vis apēst.

10 0 atbildēt

tiešām maskarpones siers ? emotion vai mocarella?

6 0 atbildēt

tad, kad liek rīsu, jāatstāj apmērām 1.5 cm maliņa bez rīsiem, jāsaslapina ar ūdeni un tad jārullē.

2 0 atbildēt

būšu ar tevi kopā, ja tu man šitādus sušī katru rītu gultā pienesīsi . :D

2 0 atbildēt

Paldies, lai gan nekad nebiju sapratis fanošanu par japāņu/ķīniešu utt ēdieniem emotion

1 0 atbildēt
Ja kāds nav ēdis , ļoti iesaku pagaršot.
3 3 atbildēt

Jā, un pirms ēšanas vēl tik jāpasaka "itadakimasu!~" :D 

Hehe, gribētos arī suši kādu reizi mājās uztaisīt, tik man nav tas rullējamais paklājiņš. Ā un to "suši apvalku" sauc par Nori lapām.  

0 0 atbildēt

+ par pagatavoto daudzumu un veiksmi pagatavot arī 4-stūra formas.... emotion

0 0 atbildēt

ARIGATOGODZAIMAS!

0 0 atbildēt

Eu rekur muša jau pie sušī. emotion

0 0 atbildēt

kā tas piens garšo? : D

0 0 atbildēt

kur palicis rīsu etiķis?

0 0 atbildēt

Kāda veida zuti lietoji - svaigu, ceptu vai kūpinātu? Ja svaigu vai ceptu, tad, lūdzu, padalies aro to, kur tādu var dabūt!!

0 0 atbildēt

Fočētts ar kartupeli, bet recepte laba, ķer +

0 0 atbildēt

Suši! emotion

0 0 atbildēt

un cik tas apmēram izmaksāja?

0 0 atbildēt

Kur nopirki irbulīšus? :)

0 0 atbildēt

 Mans negaršot zivis. emotion

0 0 atbildēt

Vienu reizi tikai esmu ēdusi suši, jo vienmēr atturējos, jo vispār neēdu zivis. Tad tiku informēta, ka suši taisa ne tikai ar zivīm. Aizgājām uz suši restorānu un tgd vislaik gribu aiziet atkal..Nenormāli garšoja. Un es neēdu kkādus gurķu suši, bet ar zivīm(noriskēju). Tik dievīgi...Gribu kkur redzēt ideālu suši recepti, lai arī mājās varu uztaisīt..bet tādu, lai recepte būtu sīki, sīki paskaidrota..Man tāda vājība-negribas sākt, ja nezinu, ka sanāks perfekti :)

0 0 atbildēt