Šitā būs ļoti viegla recepte, tiem kas ir pārāk slinki lai ilgi ņemtos pa virtuvi vai aizietu uz veikalu pēc cepumiem
Piekožam pie tējiņas.7
107
0
Autora bilde
Sastāvdaļas:
2 olas.
3-4 ēdamk. cukura.
Mazliet sāls.
Vaniļas cukurs.
1/2 tēj.k. sodas.
3 ēdamk. krējuma.
Autora bilde
Visu labi samaisīt un pielikt miltus. Massai nav jālīp pie rokām. Izrulējam (ne plānāku par 1 cm.) un ņemam rokās formiņas.
Reklāma
Autora bilde
Verdošā eļļa iemērcam viņas. Tās ļoti ātri uzpūšās un cepjās.
Autora bilde
Autora bilde
Beigās noberam ar pūdercukuru. Bon apetit.