Pieliekam upenes.
Arī mellenes un avenes..
Tad visu sablenderējam. Ja ir vēlme var pielikt klāt arī nedaudz cukuru, bet es nelieku jo krēms ir pietiekami salds.
Protams, ja ir vēlme, ogas var ņemt citas.
Kad krēms ir sacietējis to varam ņemt ārā no ledusskapja. Nu gluži ciets viņš nav, bet šķidrs arī ne. Līdzīgs želejas konfektei :D
Pārlejam pāri ogu mērci. Dekorēt varam ar piparmētru lapiņām, ābola šķēlīti vai ko citu.
Receptei nav nekādas vainas, bet Jāņu priekšvakarā man šāds nesaprotams nosaukums Panna Cotta gan ausīs griež. Tas ir sen pazīstams latviešu vasaras saldais ēdiens. Mani bērni bērnībā tādu paši taisīja, tikai bez želatīna, neblenderēja,bet saspaidīja ar karoti un vēl meža zemenītes klāt. Par receptes atgādinājumu gan lielu LĪGO PLUS+
Labais, tikai tagad apzinos, ka es šā visa vietā varētu tikai ieliet glāzē pienu un pa virsu uzmest sablenderētu zemeņu pļocku... Skumji.
man jau dārzā zemenes beidzās, žēl. bet būs kaut kad jāuztaisa.
+
Pie 3. bildes. Vai tiešām kanēļa standziņa? Man likās, ka vaniļas pāksti tur liek..
Kā to krēmu vāra? Nu es domāju-vai viņu jāmisa regulāri, vai vnk jāgaida kad pirmie burbuļi uzrodas?