local-stats-pixel fb-conv-api

Panna Cotta28

474 5
Reklāma
Reklāma
474 5 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Mmm... Izskatās ļot garšīgi. emotion

17 0 atbildēt

Receptei nav nekādas vainas, bet Jāņu priekšvakarā man šāds nesaprotams nosaukums Panna Cotta gan ausīs griež. Tas ir sen pazīstams latviešu vasaras saldais ēdiens. Mani bērni bērnībā tādu paši taisīja, tikai bez želatīna, neblenderēja,bet saspaidīja ar karoti un vēl meža zemenītes klāt. Par receptes atgādinājumu gan lielu LĪGO PLUS+

3 0 atbildēt

Labais, tikai tagad apzinos, ka es šā visa vietā varētu tikai ieliet glāzē pienu un pa virsu uzmest sablenderētu zemeņu pļocku... Skumji. emotion

3 0 atbildēt

Es dievinu Panna Cotta.Tas ir mans miljakais deserts +++  emotion

3 0 atbildēt

Kāpēc tieši Panna Cotta ? :)

2 0 atbildēt

man jau dārzā zemenes beidzās, žēl. bet būs kaut kad jāuztaisa. emotion 

+

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Taisu ļoti līdzīgu, bet šī izskatās gardāka.
0 0 atbildēt
Cik porcijas sanāk ar to daudzumu? 3 kā bildē vai vairak?
0 0 atbildēt

mmm cik garšīgaemotion

0 0 atbildēt

Pie 3. bildes. Vai tiešām kanēļa standziņa? Man likās, ka vaniļas pāksti tur liek..

0 0 atbildēt
Avesome :) Pamēģini šo recepti 250 g saldais krējums 250 g piens ( jo treknās jo lsbāk) 25 g cukurs ( Golden caster sugar) 3 želatīna lapas ( 10 g prasta želatīna ekvivalents) 1žāvētu vaniļas pāksti (maksās dārgi, bet ir tā vērts) Pienu, krējumu, cukuru sajauc vienā traukā un uzsilda līdz 50 C°, pārgriež vaniļas pāksti uz pusēm un ar karoti izkasa sēkliņas, un pievieno uzkarsētā jau masai, pievieno želatīnu un maisa līdz pilnībā izšķīdis. Ielej izvēlētajos traukos, tur ledusskapī aptuveni 1h. Pasniedz ar jebkādām svaigām ogām, un saldējumu pēc izvēles.
0 0 atbildēt

Kā to krēmu vāra? Nu es domāju-vai viņu jāmisa regulāri, vai vnk jāgaida kad pirmie burbuļi uzrodas?

0 0 atbildēt

emotion Cotta, Cotta, Panna Cotta 

1 1 atbildēt

Izskatās ļoti garšīgi! emotion

0 0 atbildēt