Pievienojam 3 olu dzeltenumus
Un atkal visu saputojam
Pievienojam 3 olu dzeltenumus
Un atkal visu saputojam
No 3 olām atlikušo olu baltumu liekam atsevišķā traukā
Kārtīgi saputo līdz stingrām putām. Un tā ar var pārliecināties ka putas ir stingras :D
Olu baltumu pievieno pie visas masas, un atkal visu kārtīgi saputo
Visu siera masu lejam jau apceptajā formā. Liekam jau karstajā cepeškrāsnī pie ~ 170*C uz apm. 50 min
Cepšanas laikā siers uzbriest, bet tā tam jābūt :) Tikai gaidam, kad virsma kļūst skaisti brūna.
Kad kūka ir gatava, liekam atdzesēties, tad arī visa siera masa mazliet iekrītas. Kad ir atdzisusi liekam ledusskapī. Vislabāk kūku ēsti tikai nākamajā vai aiznākamajā dienā, jo tad tā garša daudz labāk būs ievilkusies .. Tāpēc kad ir kādas svinības paredzētas, vēlams jau laikus par šo kūku padomāt :)
Tā nu šī kūka izskatās kad ir dienu pastāvējusi
tas jau tā, ka pēdējās divas bildes ir no citas receptes un 17. bilde no 18, & 19. tā bišķīt kūka atšķiras, varēji jau likt kāda tev sanāca.
Super, vienkārši, ātri. Viena no visu laiku labākajām un nedārgākajām siera kūkas receptēm, kādu esmu atradusi.
wow, liels paldies tev. Ilgi meklēju skaistu siera kūku, kādu es gribēju. Beidzot atradu.