Kamēr sutinās mērce, ņemam otru pannu, vai katliņu, kurā uzlejam mazliet eļļas, kad tā uzkarsusi, nogriežam uz mazu liesmu, un liekam krējumu, mazliet siera un apm. ēdamkaroti miltu.
Kārtīgi maisam līdz vis saiet vienā masā, un griežam liesmu nost.
Kamēr sutinās mērce, ņemam otru pannu, vai katliņu, kurā uzlejam mazliet eļļas, kad tā uzkarsusi, nogriežam uz mazu liesmu, un liekam krējumu, mazliet siera un apm. ēdamkaroti miltu.
Kārtīgi maisam līdz vis saiet vienā masā, un griežam liesmu nost.
Paredzēto trauku ieeļļojam.
Liekam pirmo plāksni. Šoreiz gatavojot pastas plāksnītes, pievienoju baziliku, tāpēc ar tādi melnumiņi [=
Uzsmērējam balto mērcīti.
Liekam kārtu gaļas mērces.
Atkal plāksnīte.
atkal baltā mērcīte,
atkal gaļas mērce
kārtējā plāksnīte =D
Kāpēc neparādīji kā pagatavot tās lazanjas plāksnes? Kopā salikt visu jau nav lielā māksla.