Tad kad gribas makten labi paēst, un ir kārtīga pacietība ēdiena gatavošanai. Tad jāķeras pie lazanjas, kas ne katru dienu ir gatavojama, jo tā prasa laiku gatavošanai.
Kad tai esam nobrieduši, ķeramies klāt !
Tad kad gribas makten labi paēst, un ir kārtīga pacietība ēdiena gatavošanai. Tad jāķeras pie lazanjas, kas ne katru dienu ir gatavojama, jo tā prasa laiku gatavošanai.
Kad tai esam nobrieduši, ķeramies klāt !
Sastāvdaļas:
Gaļa, burkāni, pasta, konservētie tomāti, marinētie gurķīši, siers, krējums un protams pastas plāksnītes, un tā kā man bija dikti liela pacietība, tās es pats gatavoju. Kā gatavot, jau pirms laika rādīju: http://spoki.tvnet.lv/receptes/Atra-makaronu-mikla/506374
Sarīvējam burkānus.
Liekam pannu karsēties, un nenoskopojamies ar eļļu !
Kad eļļa ir uzkarsusi, liekam gaļu apcepties, protams klāt sāls, pipari un, tākā man garšo, pieliku klāt arī čili.
Uzceiz liekam klāt arī burkānus, visu kopā kārtīgi samaisam un liekam vāku pannai visū, lai pasutinās.
Sagriežam gurķīsus.
Kad gaļa jau ir biku apcepusies, liekam klāt gurķīšus, un protams ar samaisam to visu un atpakaļ vāku virsū.
Konservētos tomātus sablenderējam.
Liekam tomātus klāt un arī tomātu pastu. Un atkal ļaujam mērcei sutinātikes, pie vidējas liesmas,
Sarīvējam sieru.
Kāpēc neparādīji kā pagatavot tās lazanjas plāksnes? Kopā salikt visu jau nav lielā māksla.