Pirmie kucēni slīcināmi - tāds ir teiciens. Un uz manām pirmajām pankūkām tas noteikti attiecās.
Mans sabiedrotais labprātīgi atbrīvojās no lietišķajiem pierādījumiem.
Pirmie kucēni slīcināmi - tāds ir teiciens. Un uz manām pirmajām pankūkām tas noteikti attiecās.
Mans sabiedrotais labprātīgi atbrīvojās no lietišķajiem pierādījumiem.
Bļoda lēnām tukšojas, šķīvis lēnām pildās.
Pankūciņas cepjas un iesmaržina virtuvi.
Tā es veidoju pankūkas. Paņemu ar karoti no bļodas nelielu pikuuci, uzlieku uz pannas un izlīdzinu. Neēsmu estēts, izskatam manā izpratnē nav nozīmes, galvenais, lai ir laba smarža un garša.
Kad bļoda tukša, tā jānodod trauku mazgātājam.
Te, lūk, pankūku kalns ir pabeigts (un jau nedaudz noēsts). Tā kā šis bija saldais pankūku variants, tad bez ievārījumiem var iztikt un ēst tās plikas vai ar skābo krējumu.
Iešķībs sānskats.
Un no augšas.
Klāt var piedzert pienu vai kefīru, ja tā garšo.
Labu apetīti!
Vienas no manam mīļākajām pakūkām-ar krejumiņu un brūkleņu ābolu zapti,un mizoju ķirbi es jau sen ar kartupeļ mizojamo no preblēmo....
Protams, pirmās jāiedod pagaršost sunims, ja šis paliks dzīvs, tad pats ar var ēst! :D
Man tāda pati baltā panna mājās, totāls sūds...
Bet pankūkas izskatās ņammīgas
Malacis, ka izmanto ķirbi. Vai sāli nemaz neliki. Es mazu šķipsniņu pat tortes krēmam pievienoju, noņem pliekni saldo garšu. Man ķirbis garšo sacepts eļļā kopā ar kartupeļiem un sīpolu. Tad ķirbi nerīvēju, bet sgriežu kā kartupeli un reizē lieku cept.
Šis ir vienīgais veids kā es ķirbi varu dabūt iekšā. :)
Par rakstu ++, sen nav taisītas!
Viss ok, bet mīnusu ieliku tāpēc ka tā panna šausmīgi izskatās netīra(baltā) un ķirbis negaršo, bet kautgan no ķirbja sēklām neateiktos!