local-stats-pixel

Ķirbju pankūkas - vienkārša recepte13

212 0

Šī ir mana pirmā fotorecepte. Kāpēc recepte? Man patīk garšīgi un labi daudz paēst (kā jau kārtīgam sunim), tāpēc mājās sanāk kaut ko uzmeistarot diezgan bieži. Un parasti tas notiek tad, kad nekā normāla no pārtikas produktiem nav, viss norīts, bet ēst gribas. Tad nu jāķeras pie labā drauga iztēles, jāizskata visi dziļākie skapīšu un ledusskapja plaukti un jāuzmeistaro maltīte.

Man ļoti garšo pankūkas, tāpēc arī šoreiz ķēros pie to gatavošanas. Atverot ledusskapi, sapratu, ka piena, kas ir liela parasto pankūku neatņemama sastāvdaļa, nav, tāpēc nācās meklēt alternatīvas. Man ir paveicies - man draugos ir daudz laucinieku, kam patīk dāsni rudeņos dalīties ar ķirbjiem. Istabas stūris aizkrāmēts ar tiem, varēju vien izvēlēties sev tīkamāko.

Šis ir arī mans pirmais oriģinālraksts, es neko neesmu špikojis, bet visu godīgi sadomājis, sarakstījis, safočējis un sacepis pats, tai skaitā arī pašu recepti.

Tāpēc būšu pateicīgs par pozitīvu vērtējumu un atsauksmēm. Varat droši arī padalīties ar manu vienkāršo recepti citos sociālajos tīklos, tas par skādi nenāks abpusēji.

Bildes atstās iespaidu, ka es dzīvoju kārtīgā suņu midzenī, bet saprast jau varēs.

Bet nu par tēmu. Nepieciešamās sastāvdaļas:

1. 1/2 no ķirbja (25cm diametrā)

2. 4 olas

3. 100ml cukura

4. 1/2tējkarote kanēļa

5. 1/2 tējkarote vaniļas cukura

6. 1/4 tējkarote malta muskatrieksta

7. 700ml miltu

8. eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
212 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Vienas no manam mīļākajām pakūkām-ar krejumiņu un brūkleņu ābolu zapti,un mizoju ķirbi es jau sen ar kartupeļ mizojamo no preblēmo....emotion

3 0 atbildēt

Protams, pirmās jāiedod pagaršost sunims, ja šis paliks dzīvs, tad pats ar var ēst! :D

2 0 atbildēt

šitāš ir tiešām labas pankukas  emotion

1 0 atbildēt

Man tāda pati baltā panna mājās, totāls sūds...

Bet pankūkas izskatās ņammīgas emotion

1 0 atbildēt
Baigi jocigi.. man garso tīras girbju seklas... bet pasam kirbim tuvoties nespeju...
1 0 atbildēt

Malacis, ka izmanto ķirbi. Vai sāli nemaz neliki. Es mazu šķipsniņu pat tortes krēmam pievienoju, noņem pliekni saldo garšu. Man ķirbis garšo sacepts eļļā kopā ar kartupeļiem un sīpolu. Tad ķirbi nerīvēju, bet sgriežu kā kartupeli un reizē lieku cept.

0 0 atbildēt

Šis ir vienīgais veids kā es ķirbi varu dabūt iekšā. :)

Par rakstu ++, sen nav taisītas! emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Viss ok, bet mīnusu ieliku tāpēc ka tā panna šausmīgi izskatās netīra(baltā) un ķirbis negaršo, bet kautgan no ķirbja sēklām neateiktos!

0 2 atbildēt