Šodien pienāca TĀ diena,kad vajadzēja taisīt kko vīrietim,tākā viņš man nav no mazajiem,tad nu āvu kājas un tipināju uz tirgu...Atzīšos uzreiz un godīgi-Kāpostu tīteņus taisīju pirmo reizi...
Kāpostu Tīteņi.*5
116
3
Mans guvums,jeb mums vajadzēs-1kg maltas cūkgaļas,1 LIELU kāpostu,1 LIELU burkānu,2 vidējus sīpolus...
sīpolus smalki sagriežam,burkānus sarīvējam..visu liekam cepties.
Reklāma
Kamēr burkāni&sīpoli cepjās,liekam vārīties ūdeni pēc iespējas lielākā katlā...
Pa to laiku burkāni&sīpoli ir sacepti un atdzisuši,tāpēc tgd laiks liekt klāt visu pie maltās gaļas un kārtīgi ar roku samīcam.
mēracm iekšā kāpostu,kurā ir iedurts nazis,lai ik pēc laika varam izvilkt laukā kāpostu un noņemt lapas. Vāram ļoooti ilgi,līdz gandrīz visas lapas ir nost...
Reklāma
Pirmās 3 lapas ir nost un nu sākam taisīt tīteņus..Ņemam kāpostlapu,un 2 ēdamkarotes maltās gaļas,tinam kopā...
lēnām pannā sāk piepildīties ar tīteņiem....
Lūk,tāds bij iznākums no visa kāposta...tālāk...
Reklāma
Apcepam tīteņus uz pannas-tas vajadzīgs lai sautēšanās laikā tīteņi neizjuktu...Apcepjam zeltainus,bet NEPIEDEDZINAM...
[UZREIZ ATVAINOJOS PAR NETĪRO PLĪTI..]Nu lūk visi ir apcepti,liekam kaltā,lejam virsū ūdeni,tik daudz lai apsedz pēdējos tīteņus un liekam sautēties....Es sautēju 45-50 min,beigās sajaucu krējumu un tomātu pastu mērcītei un ielēju katlā..Diemžēl iznākumu nesanāca nofočēt,jo katls pazuda zibens ātrumā :)