Labrīt, Labdien, Labvakar!
Šodien iepriecināšu Jūs ar paštaisītu burgeru receptīti, kura, manuprāt, nebūt nav sarežģīta, bet ir pietiekami sātīga un burgeris sanāk gards, jo paši liekam iekšā, ko vēlamies!
Tad nu sāksim!
Labrīt, Labdien, Labvakar!
Šodien iepriecināšu Jūs ar paštaisītu burgeru receptīti, kura, manuprāt, nebūt nav sarežģīta, bet ir pietiekami sātīga un burgeris sanāk gards, jo paši liekam iekšā, ko vēlamies!
Tad nu sāksim!
Viss nepieciešamais mājas burgeru pagatavošanai:
maltā gaļa;
burgermaizītes un ciabatta;
marinēti gurķi;
siers (Holandes un Mimolette - oranžais);
svaigs sīpols;
tomāti;
salāti;
šķiņķis (var bekonu);
mērces pēc saviem ieskatiem (mūsu gadījumā - majonēze, tomātu mērce un sinepes).
Sākam ar siera sarīvēšanu, kuru izmantosim gaļas kotletes pildījumam.
Holandes sieru sagriežam šķēlītēs, lai varam likt uz gaļas.
Sagriežam kūpināto gaļiņu, kuru liksim apkārt gaļas kotletei, plānās šķēlītēs.
No maltās gaļas izveidojam apaļu formu ar paaugstinātām maliņām.
Iekšā liekam sarīvēto sieru.
Līdz galam, pabeidzam taisīt kotleti.
Ietinam šķiņķī.
Liekam uz pannas cepties, no abām pusēm.
Uzliekam vāku, lai gaļa nezaudē sulīgumu.
Oh ! Meitēn ! Nekārdini ! Nostrādājos kā lops, bet man pat desumaizes nav Tāda sajūta, ka tagad Tavus burgerus ar visu cepēju apēstu
Ja nebūs slinkums, es arī šodien tādus uztaisīšu. Bet, īstenībā, esmu ļoti pārliecināts, ka slinkums mani uzveiks.
Marineti gurkisi sipolinji. Laikam no susurinju kundzes iedvesmojies ko kulinarisku te pasniegt
Sensacionāli burgeri, meiteeen. Bet trekni gan, holesterīna līmenis sitīs augstu vilni
Man liekas, ka tu anyway viena neapēdīsi! Manuprāt tu vēlies padalīties ar garšīgo burgeri?!