Kamēr gaļa cepas, varam sagriezt visas nepieciešamās sastāvdaļas.
Gurķus, sīpolus.
Tomātus. Var likt iekšā, ko vien sirds kāro, ananāsus, papriku, svaigu gurķi, utt.
Kamēr gaļa cepas, varam sagriezt visas nepieciešamās sastāvdaļas.
Gurķus, sīpolus.
Tomātus. Var likt iekšā, ko vien sirds kāro, ananāsus, papriku, svaigu gurķi, utt.
Kad gaļa ir apcepusies no abām pusēm, ņemam nost no uguns.
Ņemam savu izvēlēto maizi.
Pārgriežam uz pusēm.
Liekam uz sausas pannas, lai uzsildās.
Kad tas ir izdarīts, liekam uz šķīvja maizes pamatni un sākam burgera celšanu.
Ar salātlapām.
Liekam pa virsu mērci. Mūsu gadījumā, tā ir tomātu.
Izcepto gaļas kotleti.
Oh ! Meitēn ! Nekārdini ! Nostrādājos kā lops, bet man pat desumaizes nav Tāda sajūta, ka tagad Tavus burgerus ar visu cepēju apēstu
Ja nebūs slinkums, es arī šodien tādus uztaisīšu. Bet, īstenībā, esmu ļoti pārliecināts, ka slinkums mani uzveiks.
Marineti gurkisi sipolinji. Laikam no susurinju kundzes iedvesmojies ko kulinarisku te pasniegt
Sensacionāli burgeri, meiteeen. Bet trekni gan, holesterīna līmenis sitīs augstu vilni
Man liekas, ka tu anyway viena neapēdīsi! Manuprāt tu vēlies padalīties ar garšīgo burgeri?!