He hei visiem ēdelīgajiem. Šoreiz sagribējās pagatavot gaļas pankūkas, bet iedomājoties kādas ir pērkamas veikalā, gan negribētos gatavot. Tāpēc gatavošu pa savai gaumei, kas tikko ienāca prātā. Tad tik jāķeras klāt.
Gaļas pankūku kūka6
Sastāvdaļas:
Pankūkām: Milti, olas, piens, garšvielas un protams eļļa cepšanai =]
Pildījumam: Gaļa, burkāni, sīpoli, marinēti gurķīši, tomāti, siers, tomkātu mērce.
Liekam traukā 2 olas, pievienojam sāli, piparus un baziliku (tas protams pēc gaumes). Saputojam
Pievienojam miltus un saputojam.
Liekam klāt pienu un atkal saputojam līdz sanāk īsta konsistence, kā jau pankūku mīkla =]
Uzkarsētā pannā ar eļļu, liekam cepties pankūku.
Apgriežam kad ir viegli brūna.
Kamēr cepam pankūkas, pa starpai sagriežam gurķīšus un sīpolus, sarīvējam burkānus.
Pankūkas jau gatavas.
Liekasm gaļu uzkarsētā pannā ar eļļu. Klāt liekam sāli un piparus.
Kad gaļa pa pusei apcepusies pievienojam burkānus un visu draudzīgi samaisam.