Nākamie seko sīpoli.
Tad jau kārta gurķīšiem un tomātu mērcei. Klāt vēl pievinienoju čīli garšvielu.
Nākamie seko sīpoli.
Tad jau kārta gurķīšiem un tomātu mērcei. Klāt vēl pievinienoju čīli garšvielu.
Kad viss ir kārtīgi kopā samaisījies vēl mazliet pacepam bet galvenais bez vāka, lai mitrums vairāk izgaro.
Sarīvējam sieru.
Sākam meistarot kūku. Liekam uz pamatnes vienu pankūku.
Tai pa virsu liekam gaļas sacepumu nebiezā kārtā, jo to būs vairākas.
Liekam nākamo pankūku un gaļas kārtu, šai kārtai vēl pielieku nedaudz siera.
Nākamajai kārtai vēl pielieku tomāta šķēlītes. Protams, papildus var ar neko nelikt, vai pielikt vēl klāt pavisam ko citu, ko tik sirds vēlas.
Kad visas kārtas saliktas, tad beidzamajai pa virsu salieku kārtīgu siera kārtu. Var ar tulīt to visu likt galdā un ēst, bet es to vēl ielieku uzkarsētā cepeškrāsnī uz 20 min. pie ~180 grādiem. Lai siers kārtīgi izkustu un gaļa vairāk iesūktos pankūkās.
Tas nu ir pēc izņemšanas no cepeškrāsns.
Super ideja pēdējā bildē, aizsiet ar lociņu, gaumīga un prfesionāla pasniegšana, nekā lieka uz šķīvja, viss ēdams :)