Pēc 5-7 minūtēm liek klāt zupas katlam.
No zupas katla atlejam 250ml buljona atsevišķa traukā un noliekam nost līdz mums vajadzēs zupas krēmam lietot.
Pēc 5-7 minūtēm liek klāt zupas katlam.
No zupas katla atlejam 250ml buljona atsevišķa traukā un noliekam nost līdz mums vajadzēs zupas krēmam lietot.
Kad vistas stilbiņi ir beiguši vārīties 20 minūtes, ņem āra no katla. Lai mazliet gala atdziest, līdz Jūs varat ar nazi vai dakšu sadalīt vistas gaļu kumosa lieluma gabalos. Pēc tam liek vistas gabalus atpakaļ zupas katlā.
Liek klāt makaronus un burkānus un kukurūzu, un turpina vārīt uz mazas uguns 15 minūtes vai kamēr makaroni ir pietiekami mīksti.
Ņemam tīru katliņu un uz vidēji lielas uguns izkausē sviestu. Kad sviests ir izkusis ar olas slotiņu liek klāt miltus un nepārtraukti maisa 1 minūti. Tagad lejam klāt kārsto zupas buljonu, kuru atlējām no katla un labi samaisām kopā. Ar olas slotiņu turpinam un iemaisām iekšā saldo krējumu. Tad masu liek klāt zupas katlam un turpina maisīt kamēr viss ir labi samaisīts.
Tagad pievienojam zupai garšvielas pēc savas labpatikas.
Tagad pievienojam zupai garšvielas pēc Jūsu labpatikas. Ja prasās vēl sāls, droši liekat klāt.
Man pašai patīk, ka zupa ir krēmīga, tā ka es vienmēr pielieku vēl mazliet saldo krējumu
Uzliek lielāku uguni, lai zupa atkal sāk vārīties (burbuļot) un tad ņem no uguns nost. Vistas zupa ar saldo krējumu ir gatava