Izcepto čebureku liek caurdurī, lai notek liekā eļļa.
Pārgriezu uz pusēm un pārliecnājos vai gaļa nav jēla. Viss kārtībā un var turpināt cepšanas procesu. Ilgi, ilgi, ilgi. 😄
Sanāca, kādi 12 čebureki no visas mīklas masas.
Gatavs! Sulīgs, pufīgs, kraukšķīgs un aromātisks čebureks!
Eleganti!!! Ņam, ņam, lai gan pat tas neizteiks vārdiem neko no šā!
Noskatījos līdz galam, gribu!!!
https://media.tenor.com/images/e8b6754a653f6e1081d18dfb0370809a/tenor.gif
Man to sastāvdaļu baltajā, caurspīdīgajā stikla pudelē ar zaļo šiltīti var dot arī tīrā veidā 😄 Katrā ziņā to sastāvdaļu var pēcāk lietot pie ēdiena papildus 😄
Par miltiem mīklā - nezinu kur mūsdienās receptēs pazudis vārds- iesijāt miltus....
- nebūs nekādi kunkuļi.. maisi un sijā...
- Un nelabvēļiem .. daudziem skauž, ka nemāk gatavot..(tizli?)..
Maza papildus. ja "frītē" eļļai jābūt ļoti karstai +180.. attiecīgi jāskatās lai nededzina eļļu kas salātiem domāta..
P.S. var iepirkt frītējamo katlu - vismaz 2L(1L? vienam diviem cilvēkiem) bet jāpērk jaudīgu .. - tas svarīgi.. savādāk nebūs frītēšana, bet vārīšana eļļā..
Noteikti bija ļoti garšīgi. Es tikai nesapratu to neloģisko darbību - likšanu ledusskapī.
Vislabāk, ja jebkurš cepams produkts ir istabas temperatūrā, tad ātrāk un labāk izcepsies. Nu labi, ja gatavo no svaigas liellopa gaļas, to teorētiski var ēst aŗī pusceptu.
Es šad tad čeburekus gatavoju no parastas mājās gatavotas rauga mīklas. Bet formu un pildījumu nošpikoju no RASIKA- man ļoti patika, sevišķi cepšanas process.
Gaļu un sīpolus samaļu gaļas mašīnā - izpaliek sīpolu griešana.
Jūsu recepte noteikti ir izcila. Tūlīt gribas mājas čeburekus.
Recepti neatkārtot, jo pāris stundas pēc ēšanas bija kaut kur steidzami jāskrien uz dzīvokļa mazāko istabu? Priekš čeburekiem jau tas normāli 😁