Šis jaukais un neticami gardais ēdiens, kas izsenis nācis no Krimas tatāriem apbur ēdājus ar krakšķīgām maliņām un sulīgu gaļu, kas pieņēmusi sīpolu un garšvielu aromātu.
Jāteic, ka es diezgan ilgi briedu, lai izmēģinātu savus spēkus čebureku pagatavošanā. Tas ir ļoti laikietilpīgs un daudz spēka prasošs pasākums. Nemaz nerunājot par haosu virtuvē, kas rodas pēc miltu un eļļas apvienojuma uz dažādām virsmām, un eļļas aromāta, kas jūtams arī nakamajā dienā.
Pie receptes gribas pielikt brīdinājumu - lūdzu neatkārtot! 😄
Priekš ekstrēmistiem, padalīšos ar recepti:
700 grami liellopa gaļas;
Paka ar miltiem;
Kefīrs;
Sīpoli;
Stiprais alkohols;
Eļļa 1l;
Garšvielas - dažādi zaļumi, piemēram, selerija un pētersīlis (pipari, sāls, kumīns).