Lai garšo. Divas lielas ruletes no 10 visparastākajām olām par 0,99 centiem un +...
Raksta sagatavošanai patērēju daudz vairāk laika kā ruletes izcepšanai. Vai bija vērts? Apēda vēl ātrāk.
Lai garšo. Divas lielas ruletes no 10 visparastākajām olām par 0,99 centiem un +...
Raksta sagatavošanai patērēju daudz vairāk laika kā ruletes izcepšanai. Vai bija vērts? Apēda vēl ātrāk.
Recepte kā parasti lieliska, bet runājot par pildījumu, es tagad taisu aveņu ruletītes. Dārzā rudens avenes, tāpēc tās nekur tālu nav jāmeklē. Ja neesi mēģinājusi, iesaku izmēģināt. Gaišo biskvītu pārsmērē ar aveņu ievārījumu un pāri liek krēmu, kuru pagatavo putukrējumā iecilājot aveņu masu (ar dakšiņu saspiež avenes, pieber nedaudz cukura, un galvenais jāpasmeļ nost aveņu sīrups, kas saveidojas) un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Uz 40 minūtēm ledusskapī, un krēms gatavs. Ļoti viegli, ātri, un visiem mājiniekiem garšo Rulete uzreiz ir tāda gaisīga, un tie svaigo ogu gabaliņi krēmā... vienkārši paradīze!