Kūka būs sievietei labākajos gados, taču negrib, lai atklāju to skaitu. Ar konditorejas maisiņā atlikto krējumu taisīsim neko neizsakošus sīkus dekoriņus.
Nu kaut kā tā.
Kūka būs sievietei labākajos gados, taču negrib, lai atklāju to skaitu. Ar konditorejas maisiņā atlikto krējumu taisīsim neko neizsakošus sīkus dekoriņus.
Nu kaut kā tā.
Vēl šokolādes čipsu gabaliņus.
Kādu dzērvenīti un beidzu.
Pēc nedēļas atkal cepu, šoreiz no 6 kārtām
Es izmantoju brūno demera cukuru un tāpēc man nevajag karsēt to masu, bet es lieku diezgan daudz medu. Līdz ar to mīklas garša ir ļoti atkarīga no tā, kādu medu es pielieku klāt. Tagad es mācos uztaisīt ļoti labu medus kūku. Parastā biskvīta torte man labi sanāk. Galvenais, ka sievai ļoti garšo mani kulinārijas darbi un citi ar nesmādē.
Pluss Tev par darbu, dažas idejas pasmēlos no Tevis. Paldies!
Damn you!
Vēl perfektākam nobeigumam varēji nogriezt gabaliņu un tuvplānā nofotogrāfēt.
Vai tad skābais krējums putojot nesaiet sviestā? Neesmu mēģinājusi medus kūkas ar tādu krēmu, tāpēc arī jautāju.
Zinu, ka daudzi, ieskaitot mani, nevar ieēst īstu lauku krējumu, jo tas ir pārāk trekns.
Pati arī esmu gatavojusi medus kūkas un lieliska alternatīva tiem, kam varbūt vispār negaršo krējums, ir krēmu gatavot no vārīta iebiezinātā piena un saldā krējuma (0,5l krējuma saputo ar 1-1,5 bundžām vārīta iebiezinātā piena). Viss smuki saputojas un neatsulojas. Papildus cukuru noteikti nevajag likt.
Bet tava kūka izskatās varen smuka un garšīga
Meduskuka ka meduskuka, bet par noformejumu gan +... bus japamekle kur tadu struntu nopirkt...Man gan vairak patika bez putukrejuma un odzinam, bet ta jau gaumes lieta...