25

 965  0
« 1  2  3 »

Komentāri 25

0/2000

Kad skatījos, zem mutes paliku bļodu, siekalas tecēja kā no avota.. 

 34  1 atbildēt

perfekta diena, perfekta kūka!

 12  0 atbildēt

Es izmantoju brūno demera cukuru un tāpēc man nevajag karsēt to masu, bet es lieku diezgan daudz medu. Līdz ar to mīklas garša ir ļoti atkarīga no tā, kādu medu es pielieku klāt. Tagad es mācos uztaisīt ļoti labu medus kūku. Parastā biskvīta torte man labi sanāk. Galvenais, ka sievai ļoti garšo mani kulinārijas darbi un citi ar nesmādē.

Pluss Tev par darbu, dažas idejas pasmēlos no Tevis. Paldies!

 8  0 atbildēt
Izskatās tik garšīga!
 6  0 atbildēt

 5  1 atbildēt

Damn you!

Vēl perfektākam nobeigumam varēji nogriezt gabaliņu un tuvplānā nofotogrāfēt.

 4  0 atbildēt

Vai tad skābais krējums putojot nesaiet sviestā? Neesmu mēģinājusi medus kūkas ar tādu krēmu, tāpēc arī jautāju.

Zinu, ka daudzi, ieskaitot mani, nevar ieēst īstu lauku krējumu, jo tas ir pārāk trekns. 

Pati arī esmu gatavojusi medus kūkas un lieliska alternatīva tiem, kam varbūt vispār negaršo krējums, ir krēmu gatavot no vārīta iebiezinātā piena un saldā krējuma (0,5l krējuma saputo ar 1-1,5 bundžām vārīta iebiezinātā piena). Viss smuki saputojas un neatsulojas. Papildus cukuru noteikti nevajag likt.

Bet tava kūka izskatās varen smuka un garšīga

 0  0 atbildēt

Meduskuka ka meduskuka, bet par noformejumu gan +... bus japamekle kur tadu struntu nopirkt...Man gan vairak patika bez putukrejuma un odzinam, bet ta jau gaumes lieta...

 0  0 atbildēt

Oh my god, izskatās tik ļoti diabētiski. 

 2  2 atbildēt
Tu putoji skābo krējumu?
 0  0 atbildēt

Atkal tā izlietnes sieta kūka   

 0  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt
Man ir plastmasa režgis, kas domāts izlietnēm 😂😂😂 vàks 😃😃😃😂😂
 0  4 atbildēt