Gaļu nelieku iekšā kā kotleti bet izklāju vienmērīgā slānī. Locījumu skaits ir 5. bildē redzams 3. locījums.
Gaļas bija tik daudz, ka iznāca 28 pankūkas, bet sadalot uz 3 mājām, liekas nav un kopā ar karstu buljonu pavisam labi vēsajam laikam.
Gaļu nelieku iekšā kā kotleti bet izklāju vienmērīgā slānī. Locījumu skaits ir 5. bildē redzams 3. locījums.
Gaļas bija tik daudz, ka iznāca 28 pankūkas, bet sadalot uz 3 mājām, liekas nav un kopā ar karstu buljonu pavisam labi vēsajam laikam.
Pirmā degustācija. Ļoti labas!
Jau zinu, ka viens no maniem lasītājiem tūdaļ teiks - pa kuru laiku paspēji. bet kāds cits teiks gluži pretējo, ka spokos vien sēžu un neko nedaru. Tik dīvaina ir šī virtuālā pasaule.
Man šitās pildītās vislabāk tīk pildītas ar plaušām un sirdi. Ar liellopu nav mēģināts. Fiksajā variantā srī nopērku malto gaļu.
Super! Tieši tāpat pankūkas ar gaļu gatavoja mana vecmāmiņa. Viņa dzimusi 1899. gadā, mācījās Kaucmindes meiteņu seminārā, kur cita starpā mācija arī kulinārijas mākslu, nodzīvoja 90 gadus.
tā i zināju, ka nedrīkst rakstu vērt vaļā darbā nosēdēt vairs nav iespējams...viss siekalās
nebūtu es slinka cūka, noteikti pameiģinātu sataisīt
Gardi, ļoti līdzīgi es arī taisu, protams, kad gaļa vārās ir iespēja pasēdēt spokos, lielopu es vāru vismaz trīs stundas, tad tas kļūst irdenāks un labāk atdalās no kaula.
P.S. Ļoti laba gaļa sanāk no stilba, bet par to ir cits stāsts (paģiru zupa)