Uzliekam cepurīti, saspiežam kopā maliņas un pīrāga centrā ievelkam sauc kā gribi-iksiņu, krustiņu or whatever, bet pēc idejas jāizskatās šādi.
Iesveram sviestu - ar 70gramiem vajadzētu pietikt - un izkausē
Uzliekam cepurīti, saspiežam kopā maliņas un pīrāga centrā ievelkam sauc kā gribi-iksiņu, krustiņu or whatever, bet pēc idejas jāizskatās šādi.
Iesveram sviestu - ar 70gramiem vajadzētu pietikt - un izkausē
Izkausēto sviestu ielej "iksiņā", tā, lai tas ietek amerikāņa pildījumā. Es parasti, lai nenokļūdītos, atrauju iksa maliņas vaļā, ieleju, un tad aiztaisu ciet.
Nujau gandrīz finišā-huh! Ņemam olu un maaaazlietiņ cukura, kā jau pie pārsmērēšanas. Mazliet piešāvu arī vaniļas cukuru, lai ir smaržai vismaz, sakuļam olu.
Pārsmērējam amerikāni ar olu. Parastajā variantā pēc pārsmērēšanas ola vēl paliek pāri, to pārsvarā ieleju arī amerikāņa pildījumā, tā sacīt, gardākam pildījumam, nu un arī lai neaiziet produkts vējā.
Kad viss iepriekšējais izdarīts, liekam mazo gardo draugu cepeškrāsnī cepties aptuveni 180grādos pēc Celsija (lūdzu). Cepjam tik ilgi (apmēram 25-30min) kamēr amerikānis ir nosauļojies - ieteicams iegūt zeltaini brūnu iedegumu
Pa to laiku paspēju vēl priekš sevis un sīčiem uzgatavot saldējuma kokteili-nektarīni, banāni, plūmes, saldētās ogas, saldējums un pepelsīnu sula - sanāca gardi
Nu lūk, mans favorītpīrāgs ir izcepies! Vēlams nogaidīt kamēr ir daudz-maz atdzisis, jo karstam parasti pildījums un mīkla aiziet katrs savu ceļu...
Kopsummā-labu apetīti un paldies par uzmanību!
Kad vēru rakstu , domāju , ka te bus kkas cits . Bet paldies , par recepti . ; +