local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas, vai arī realitāte?288

Pasaulē ir daudz kas, par ko mums, parastajiem cilvēkiem klusē. Tie ir valdību vai ļoti ietekmīgu uzņēmumu noslēpumi. Lai gan tas, par ko lasīsiet šajā rakstā ir teorijas, un nekur nav teikts, ka kaut kas tāds realitātē pastāv. Bet nekur nav teikts arī pretējais.

Ja es pēc šī raksta publicēšanas trīs dienas neienāku spokos, tad es esmu "pazudis" emotion

2326 45 288 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 288

0/2000

Par Eirābiju ir tīri reāls scenārijs. Eiropa ar savu tolorenci pati rok sev kapu. Visādiem viduslaiku cilvēkveidīgajiem sasniedzot kritisko masu  vardarbīga islāma ieviesšana ir neizbēgama. Ar nazi pie rīkles pieņemsi jebkuru reliģiju un būsi laimīgs dzīvot pēc viduslaiku paražām, ja nē, tad galvu nost.

Ceru, ka Eiropa laicīgi pamodīsies un beidzot parādīs iebraucējiem, ka viņi ir tikai ciemiņi nevis visu laiku mēģinās viņiem izdabāt, jo mēs taču esam tolorenti un nedrīkstam ierobežot viņu reliģiju un tradīcijas.

61 1 atbildēt

3.- Vēzis- tas ir tik liels bizness, ka, ja arī atklātu zāles, kuras 100% palīdz pret vēzi, tās ta arī netiktu palaistas ražošanā.

Ir tāds stāsts par medikamentu sagra u- 4  http://mod.la.lv/pg_contents2.php?id=3322215

Ārsts, kurš to atklāja, prof Liepiņš, nejauši noslīka. Tad, kad viņam jau bija finansējums pētījumiem. Un tā kā tas bija  personiski uz viņu, nevis uz kādu firmu, viss apstājās.

49 0 atbildēt

Es neko nesaprotu un man ir labi.emotion

25 0 atbildēt
Atver grāmatas, pirms gvelz kaut ko tādu. Zinot tavu "reputāciju" šeit, tad uzreiz jāsaprot, ka sajēgas tev nav ne grama un muldi tukšā muldēšanā... Veca karabāze viņam... Tas nekas, ka pa tavu "veco karabāzi" lidinās jaunākie iznīcinātāji un perimetrs ir nosēts apsargiem ar automātiem... Veca viņam... Ja palasa kārtīgi, tad neskaidrības rodas vien jau pie celšanas laika un vajadzības... Pastāv reāli fakti, kuri skaidri parāda, ka "Zona 51" nav vienkārša karabāze...
9 0 atbildēt
Domā tev kāds prasīs - gribi būt islāmists vai negribi. Ņems un uzliks tev šo ticību vai ieņems eiropu ar varu. Cilvēki ir vergi, citiem ( cita grupa cilvēku, citplanētieši u.tml.) 21. gs nav vietas ne tikai ticībai, bet Dievam un baznīcai. Vot tas bremzē planētu. Paldies jaukajiem viduslaikiem.
8 1 atbildēt
Ja tu pat nezini kā definējas "pelēkā viela", tad par tavu intelektualitāti viss ir skaidrs un tālākai diskusijai neredzu absolūti nekādu jēgu. Agri, bērn tev par zinātni runāt - ne vēl gramatiku pārzini, ne zini no kurienes rodas atklājumi. Sad.
7 1 atbildēt

Pierādi

6 0 atbildēt

IDEĀLI +

5 0 atbildēt
Tagad sākas cirks starp diviem bērnudārzniekiem - PN...(kur tik debīls niks) un ABC... Diez, kādas sekas būs. Liekam likmes!:d
5 0 atbildēt

Tev derētu iziet kādu ārstēšanās kursu psihiatriskajā slimnīcā...

4 0 atbildēt
Tev ir uzmanības trūkums, ka Tu katru dienu te nāc un kaut ko raksti ? emotion
4 0 atbildēt

Sakarā ar Area 51, 03.12.2014. iznāca National Geographic raidījums, kur CIP atklāj failus no 20.gs 50. gadiem par to, kā radās, kapēc radās tā vieta un kam tā ir paredzēta. 

4 0 atbildēt
Varbūt tu neskaties uz lietām reāli, BET, ja tu to darītu, tu saprastu, ka šobrīd pasaule iet uz Trešo Pasaules karu. Šobrīd pasaulē ir izteikti sūdīga ekonomiskā situācija (ASV parāds, ASV atrašanās uz sabrukšanas robežas, Krievijas rubļa vērtības kritums...) Pirms WWII bija Lielā Depresija. Divu superspēku satikšanās vienā valstī. Šobrīd tā ir Sīrija. Sīrijā "pret ISIS" ir gan Krievija, gan Rietumi. Bet atšķirība tāda, ka ASV interesē nafta, krievus uztrauc viņu draudzīgā režīma krišana... Un kamēr NATO un BRICS neatradīs kopēju valodu, Sīrijā karš turpināsies. Bēgļi. Eiropai ir izteiktas problēmas ar bēgļiem. Tas ir izdevīgi Krievijai. Un ISIS. Islamisti tā var iesūtīt savus kaujiniekus (2015. gada 13.-14. novembra teroraktus veica tieši viņi). ES ir iekšēji novăjināta. Tajā pašā laikā, eiropiešu nacionālisms aug. 30. gados tie bija ebreji, tagad tie ir musulmaņi. Come on. Krievijai bail no naftas vada caur Irānu, Sīriju... Viņi vēlas, lai mēs importējam naftu no viņiem. Par medijiem... 23. janvārī medijus uzspridzināja ASV "gadsimta sniegavētra". Bet, tā ir tīra īstu problēmu noklusēšana... Kāpēc mediji vairs neraksta par Ukrainu? Ukrainā karš nav beidzies. Bet medijos par to ne vărda... Mediji vēlas noslēpt patiesību un dezinformēt sabiedrību.
4 0 atbildēt
Neiespējami ir pieļaut to, ka tev ir kaut grams pelēkās vielas! Ja aizvien nezini, tad sazvērestības teorijas rodas no reāliem faktiem un pierādījumiem, kuri ir vai nu bijuši par īsu, vai tūdaļ likvidēti...
4 1 atbildēt

Area 51

http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51#Area_51

Realitāte.Mani vēl neviens nav paņwfqiosipok 

d;ašffff b

3 0 atbildēt

Pasaki to pašu, kad tevi piekaus vai aplaupīs sabiedriskajā transportā emotion 

3 0 atbildēt

Triumfējot viņš... :dTev uz Tvaika ielu īstais laiks... Pašam neviena fakta pie dvēseles, bet izrunāties māk... Nu i cik tad pašam tā dzīves pieredze? Vēl pasaki, ka esi 80 gadus vecs onkulīts, tad gan man būs tāds kauns, ka nav iemācīta tev gramatika. Vēl brīnos, kas "lūdzu" neraksti "lucu"... Ej izaudz un beidz tarkšķēt, neba tarkšķamais pašam izaudzis... Tu jau vari uzskatīt, ka esi pieaudzis, bet ikviens adekvāts cilvēks pateiks, ka esi mazs bērns ar uzmanības trūkumiem un psiholoģisku pataloģiju, paskatoties uz taviem darbiem un rīcību... Sēdi un klusē, ja neko citu, kā "bla bla bla", nevari izdvest no savas sīkās mutītes... Man tie tavi komentāri, kā Marsam cilvēki... Kvešķi vien tālāk, bet ar to tu neko nesasniegsi un nepierādīsi. Pietiek veidot šeit tirgu, bez mērķa, jo to tu neesi spējīgs izveidot..Hominis est errare, insipientis preseverare... Teiciens tieši par tevi, ceru, ka pats iztulkosi un sapratīsi zemtekstu, ja, protams, tava lielā dzīves pieredze ir atļavusi uzzināt kas tas ir... Par mani neuztraucies, mans dzīves ceļš man jau ir nosprausts un ar savu galvu nepazudīšu, bet tu, lecīgais āzi, šaubos vai tiksi vismaz pie čebureku veikaliņa Centrālstacijā... Un jā, man ir pilnīgi nospļauties, ko tu par mani domā, jo es zinu, ka nekad mūža nenolaidīšos tik zemu, cik zemu esi nolaidies tu... No tevis varētu sanākt kulturāls, inteliģents cilvēks, bet redzu, ka sanāks vien pabira, kas traucēs citiem dzīvot... Vari lekties cik tu gribi, vari izteikt savus netaktiskos apgalvojumus, bet tu zaudēsi IKVIENAM, pat apaļam muļķim un tevi apsmies IKKATRS, jo tu citu rīcību pelnījis neesi, tu pēc daudziem gadiem nomirsi, bet šaubos vai kāds jutīsies par tevi nožēlas, vai apraudāsies, jo savu dzīves sākumu esi aplauzis sev pats un turpmākajā, pieaugušo dzīvē, tas tev traucēs tik ļoti, ka paliksi tu viens. Tāpēc labojies vien ātrāk, izaudz no sava bērnišķīguma, izaudz no savas meitenīgās uzvedības, izaudz no lielmanības un dižmanības un izaudz... Vienkārši izaudz... Šai diskusijai tālāk neredzu nekādu turpmāko jēgu, kādas tās nebija līdz šim.. PUNKTS!

2 0 atbildēt
Tu jau zini, kur ziemo, esi kaut ko sev atsaldējis, kajt ko tādu pļerkstēdams..
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »