local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas, vai arī realitāte?288

Pasaulē ir daudz kas, par ko mums, parastajiem cilvēkiem klusē. Tie ir valdību vai ļoti ietekmīgu uzņēmumu noslēpumi. Lai gan tas, par ko lasīsiet šajā rakstā ir teorijas, un nekur nav teikts, ka kaut kas tāds realitātē pastāv. Bet nekur nav teikts arī pretējais.

Ja es pēc šī raksta publicēšanas trīs dienas neienāku spokos, tad es esmu "pazudis" emotion

2326 45 288 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 288

0/2000

Triumfējot viņš... :dTev uz Tvaika ielu īstais laiks... Pašam neviena fakta pie dvēseles, bet izrunāties māk... Nu i cik tad pašam tā dzīves pieredze? Vēl pasaki, ka esi 80 gadus vecs onkulīts, tad gan man būs tāds kauns, ka nav iemācīta tev gramatika. Vēl brīnos, kas "lūdzu" neraksti "lucu"... Ej izaudz un beidz tarkšķēt, neba tarkšķamais pašam izaudzis... Tu jau vari uzskatīt, ka esi pieaudzis, bet ikviens adekvāts cilvēks pateiks, ka esi mazs bērns ar uzmanības trūkumiem un psiholoģisku pataloģiju, paskatoties uz taviem darbiem un rīcību... Sēdi un klusē, ja neko citu, kā "bla bla bla", nevari izdvest no savas sīkās mutītes... Man tie tavi komentāri, kā Marsam cilvēki... Kvešķi vien tālāk, bet ar to tu neko nesasniegsi un nepierādīsi. Pietiek veidot šeit tirgu, bez mērķa, jo to tu neesi spējīgs izveidot..Hominis est errare, insipientis preseverare... Teiciens tieši par tevi, ceru, ka pats iztulkosi un sapratīsi zemtekstu, ja, protams, tava lielā dzīves pieredze ir atļavusi uzzināt kas tas ir... Par mani neuztraucies, mans dzīves ceļš man jau ir nosprausts un ar savu galvu nepazudīšu, bet tu, lecīgais āzi, šaubos vai tiksi vismaz pie čebureku veikaliņa Centrālstacijā... Un jā, man ir pilnīgi nospļauties, ko tu par mani domā, jo es zinu, ka nekad mūža nenolaidīšos tik zemu, cik zemu esi nolaidies tu... No tevis varētu sanākt kulturāls, inteliģents cilvēks, bet redzu, ka sanāks vien pabira, kas traucēs citiem dzīvot... Vari lekties cik tu gribi, vari izteikt savus netaktiskos apgalvojumus, bet tu zaudēsi IKVIENAM, pat apaļam muļķim un tevi apsmies IKKATRS, jo tu citu rīcību pelnījis neesi, tu pēc daudziem gadiem nomirsi, bet šaubos vai kāds jutīsies par tevi nožēlas, vai apraudāsies, jo savu dzīves sākumu esi aplauzis sev pats un turpmākajā, pieaugušo dzīvē, tas tev traucēs tik ļoti, ka paliksi tu viens. Tāpēc labojies vien ātrāk, izaudz no sava bērnišķīguma, izaudz no savas meitenīgās uzvedības, izaudz no lielmanības un dižmanības un izaudz... Vienkārši izaudz... Šai diskusijai tālāk neredzu nekādu turpmāko jēgu, kādas tās nebija līdz šim.. PUNKTS!

2 0 atbildēt

Tad laikam neko tālāk par liberālistu melu presi neesi dzirdējis, un neesi redzējis NEKO no viņu briesmu darbiem.Pameklē jūtubā, tur ir daudz video.Taču ir baigi dziļi jārokas, jo pārsvarā tie visi video ir tālāk no citu acīmemotion

2 0 atbildēt

Nekā īpaša tajā zonā 51 nav. Diezgan garlaicīga vide.

Tik pat garlaicīga kā Brocēnu cementa rūpnīcā un tās apkārtnē.

2 0 atbildēt

pluss par to ka nebija daudz jālasa

2 0 atbildēt
Manuprāt, tieši tavi viedokļi ir bezjēdzīgi un tie ir tikai uzmanības pievēršanai... Varbūt tu beidz skatīties Ren Tv propogandu, jo redzu, ka smadzenes tev izskalotas pamatīgi... Palasi vēsturi, pamanīsi aizdomīgo, bet ko tad es varu profesoram iebilst. Profesors tak ir viszinis, zin ka tā ir tikai karabāze. Laikam daudz tur ir bijis.
2 0 atbildēt

Tās nav sazvērestības teorijas, bet gan reālas lietas.Žēl, ka dažiem pielec par vēlu.

2 0 atbildēt
Un kas nepārzina interpunkciju, tam atpakaļ uz bērnudārzu!emotion
2 1 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Cilvēkam jābūt debīlam, lai neprastu rakstīt, nesaprastu vienkāršus vārdus, nespētu saprast, ka sazvērestības teorijas ir balstītas uz reāliem faktiem. Un Tu neko no tā neproti/nespēj saprast..
3 2 atbildēt

Zāles ir pret visu, bet vai tev kāds tās dos, lūk tas ir jautajums!

1 0 atbildēt
Par ceturto. Raksts ir veidots 2014. gada novembrī. Šobrīd situācija ir tāda, ka būtībā ES = Eirābija. Šobrīd Eiropas politika migrācijas jautājumā, kas ir ļāvusi MILJONIEM bēgļu ieplūst Eiropā ir tas, kas varētu radīt Eirābiju.
1 0 atbildēt

Pierādi, ka Salaveča NAV?!? Pierādi, ka Dieva NAV!?! (P.S.: Necenties, nopietni filozofi par to ir domājuši, un viņiem tas nav izdevies)... emotion

Muļķības(sazvērestības teorijas tajā skaitā), rodas nevis no faktiem, bet idiotiem ar slimīgu fantāziju, kas tos absolūti acgārni interpretē... emotion

Priecīgus Ziemassvētkus, laimīgu Jauno gadu!emotion

 

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
Man ir žēl Tevis...Tu neesi normāls.
1 0 atbildēt
Oho! Jau atkal piekāpjas!:d Tavi vārdi man neko nenozīmē, tā ir tukša skaņa un pat peles pirdiena nav vērta... Vari dzīvot savās ilūzijās, vari darīt visu ko gribi, man pilnīgi nospļauties uz tevi no Eifeļa torņa un augstāk. Jā, vari uzskatīt, ka esi gudrāks par mani, ka esi uzvarējis, bet reāli, tu esi lielāks lūzeris pat par bezpajumtnieku, kuram dzīve uzsmaidīja greizi... Manis pēc vari iegalvot sev, ka CIP ir radies pirms 1. Pasaules kara, kaut kur aizvēsturē, man vienalga. Ja domā, ka es nolaidīšos tik zemu, lekšu tev virsū un histēriski apsaukāšu absolūti nekorektos un šajā kontekstā nederīgos vārdos, tad neceri. Līdz tavam līmenin es nenolaidīšos nekad... Vari kaut apdirsties uz zils palikt no dusmām, bet mani tas ne mazākajā mērā neietekmē un nerausta... Ja gribi sev uzmanību, apsveicu, to tu esi ieguvis, bet neko vairāk par sarkasmu un vienaldzīgu attieksmi no citiem vari negaidīt. Kā saka, ja deguns pašam nav izaudzis, tad nav ko citiem to griezt nost, tāpat nokritīs un, nedod Dievs, pārdurs sev acis... Dzīvo kā gribi, domā ko gribi, sēdi sava bērnudārznieka līmenī ar latviešu valodas gramatikas defektiem , man vienalga...
1 0 atbildēt

Vēzis nevar būt mākslīgi radīts,jo vēža šūnas ir katra cilvēka ķermenī.Pat ja cilvēks fiziski varētu nodzīvot mūžīgi viņu apturētu vēža šūnas jo tās agrāk vai vēlāk attīstītos.

1 0 atbildēt
Pierādi, ka illuminati nepastāv. pierādi ! Un tad runā. emotion
2 1 atbildēt

4.

" Atliek paskatīties uz mūsdiena islāmas valstīm."

Paskatās uz Kataru, Apvienotajiem Arābu Emirātiem...

1 0 atbildēt

Tu esi neglābjams... emotion

1) Kuri "Tie" pazūd?

Par diženajiem vēža pētniekim Tu vienu minēji- kārtējo šarlatānu un pagrīdes brīnumzāļu tirgtāju, kurš figurē vairāās krimināllietās. Būs vēl piemēri arī par area 51?

2) Apsadze ik pa metram- Tu saproti, ka tad ASV armija Afganistānā nekarotu, bet draudzīgi stāvētu pa pererimetru tam aviācijas polignam? Tur taču katrs "ticīgais" var piebraukt pie žoga un tīksmināties par lidojošām gaismiņām debesīs... Ko jau nu piefantazēs klāt, katra paša brīva iztēle...

.... blablabla.... Vārdu sakot nav pat jēgas par to mētāties ar spriedelējumiem!

 

Vienu lietu Tu apgalvo pareizi- visa pamatā ir nauda! Nauda, kuru "pseidozinātnieki" (vai tie būtu ārpussemes civilizāciju vai vēža pētnieki), grib izspiest no lētticīgu cilvēciņu kabatām... Lūk tā ir visprastākā sazvērstība, kuras pamatā ir nesautīgs un liekulīgs bizness!

Un liela daļa mītu naudu rada tiešā veidā. Ir miljoniem "ticīgo" kas pērk attiecīgu literatūru(par mazajiem zaļajiem, seno civilizāciju brīnumiem utt...), suvenīrus, apmeklē festivālus... Izgāž savu naudu par savu slimo fantāziju... Tas mani kautkā neuztrauc- "každij balģejet po svojemu" emotion

Drūmāk ir tad, kad brīnumdakteri izmisušiem cilvēkiem, kas gatavi ķerties pie pēdējā salmiņa, tirgo brīnumpreparātus, kas visas kaites brīnumaini dziedē?!?

Tu, mans dārgais draugs šajā gadījumā netiešā veidā to atbalsti. Un tas man nav pieņemami!

Tāpēc es arī ar Tevi un tamlīdzīgiem "sociālo tīklu LAIKU kolekcionētājiem" strīdos... Vismaz pa brīvdienām... emotion

Priecīgus svētkus! Varam uzskatīt šo tēmu par slēgtu... emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »