local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas, vai arī realitāte?288

Pasaulē ir daudz kas, par ko mums, parastajiem cilvēkiem klusē. Tie ir valdību vai ļoti ietekmīgu uzņēmumu noslēpumi. Lai gan tas, par ko lasīsiet šajā rakstā ir teorijas, un nekur nav teikts, ka kaut kas tāds realitātē pastāv. Bet nekur nav teikts arī pretējais.

Ja es pēc šī raksta publicēšanas trīs dienas neienāku spokos, tad es esmu "pazudis" emotion

2326 45 288 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 288

0/2000

51. apgabals. Vienīgā vieta ASV, kur tevi var nošaut un pēc tam pat tiesa nebūs. Pat apgabala gubernators nekomentē, kas notiekas šajā zonā. Diemžēl tas viss notiek par nodokļu maksātāju naudu un nekādas atskaites nav pieejams, kur nauda tiek tērēta- dīvaini ,ka paši iedzīvotāju neuzdod jautājums? Tā pat arī 51. štata gubernatoru izvēlas slēgtā sēdē nevis kā pārēja valstī.

Ir nedaudz dīvaini, ja 51. apgabalā tiek izstrādāti tūktošiem slepenu projektu, kas nav publiski pieejami iztirzāšanai, bet par to maksā iedzīvotāji!

0 0 atbildēt

illuminati te Tev par rakstu iekrāmēja 30 mīnusus.

0 0 atbildēt
Tāda ir farmācijas uzņēmumu "melnās" peļņas shēma. Viņi pelna uz slimībām un nāvēm...
0 0 atbildēt
Ieintreģēja Zona 51, derētu aizbraukt. emotion
0 0 atbildēt
Denveras lidosta NEVAR būt parasta lidosta. Pirmkārt, tad jau ir atklāts, ka zem Denveras lidostas ir tuneļi. Vieta, kur šie pazudušie nonāk. Otrkārt, KĀPĒC lidostā būtu sienu gleznojumi ar attēlotām slimībām, kariem, nāvēm. Kāpēc attēlota ļaunuma rašanās un dzišana? Un tās zīmes - illuminati vai masonu simbolika, u.c. Un 1995. gadā Denverā jau bija darbotiesspējīga lidosta! Kāpēc jāceļ vēl vienu?
0 0 atbildēt
Es gan tā neteiktu. Illuminati pastāv, tā ir pilnībā reāla organizācija, radusies 1777. gada 1. maijā(no wikipedia : D) Vācijā, bet šobrīd illuminati simbolika ir redzama daudz kur pasaulē. Iemesls? Tāpat? Šaubos... emotion
0 0 atbildēt
uzraksti par noliktava 42
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

wow 2111 + emotion

0 0 atbildēt

4. labākais gada raksts, paldies visiem, kas novērtēja.  emotion

0 0 atbildēt
Tu neesi īsti normāls.
0 0 atbildēt

Pierādīt? daudz ko no tā nevar pierādīt, tomēr Eirābiju varu pierādīt pavisam droši- ceļš uz to jau ir sācies! Visi šie uzbrukumi, kas notika vienlaikus citās eiropas malās un policijas ignorance, kā arī valsts mēģinājumi to noslēpt, liek domāt, ka aiz šī stāv kautkas vairākemotion

0 0 atbildēt

Jau no vēstures sākuma ir slepenes apvienības, kas mēģina kontrolēt un paredzēt cilvēces nākotni!

II pasaules kara laikā tie bija Annunaki- vācijas slepenā apvienība, kas tērēja milzu Hitlera sakaroto naudu, lai būvētu kosmosa kuģus un lidojošos šķīvīšus- pieļauju, ka tas ir kkas jauns priekš tevis, lai gan tā ir vēsture!

Vrili- līdzīga apvienība nacistiskajā Vācijā

Skull and Bones apvienība ASV, kura eksistē vēl šodien un, kurā ietilps lielākā daļā ASV senatoru, prezidentu un lielāko banku īpašnieku. Šiem cilvēkiem saiets ir šeit:

https://www.youtube.com/watch?v=DD-JttocUzk

Nerodas jautājums, kā šādi rituāli ir iespējami tik ietekmīgu cilvēku vidū 21.gs?

Illuminati eksistē jau sen, tas pat nav noslēpums, vispār. Formējušies 18.gs Vācijā!

Par konspirācijas teorijam nemaz nerunājot, jo definicīja konsp. teorijai ir- slepenu cilvēka apvienība, kas ar savu darbību ietekmē pasaules vēstures iznākumu. Pat LV VAK un Helsinki86 bija konspiratori, kas ar savu slepeno apvienību pa lielam izcīnija tautas brīvību.

Atver acis jaunieti emotion

0 0 atbildēt
parasti zombētam cilvēkam patīk noliegt acīmredzamas lietas, pat ar visiem pierādījumiem. Fun fact : vienvirzienā domājošie cilvēki būs tie, kas visvairāk cietīs, kad sabruks SISTĒMA. Tas jau notiek.
0 0 atbildēt

RenTV nemaz nezinu, kas tas tāds ir. TV neskatos, bet grāmatas un zinātniskos raidījumus skatos ar apetīti.

Ja ir pieejama kaudze ar faktiem, pierādījumiem, liecībām, tad smagākais ,kas var būt no tādām personām kā Tu, ir šo faktu neanalizēšana un noliegšana bez pārbaudīšanas.

Man nav Tev jāpierāda, ka tās ir eksistējošas kustības, tev pašām vajadzētu saprast kapēc esam tādā līmenī kādā esam, un kapēc ar katru gadu nodokļu slogs pieaugs. Kapēc ASV karo jau no valts radīšanas brīža un kas no tā iegūst.

Seko naudai, seko varai un atradīsi problēmu kapēc visa cilvēce ir parādā uz visu mūžu vienai bankai!

0 0 atbildēt

Naudas vērtību nevienam nav plāns pazemināt, tā kritīsies pati, tāda vnk ir sistēma, kur nauda rodas no nekurienes! Alu laikmetā neatkritīsim, bet pāriesim pilnīgi materiālā pasaulē bez etniskāš piederības, kultūras vērtībam un nacionālās pašapziņas.

Varbūt tev grūtu to uztvert, bet daudzas sazvērestības teorijas jau ir realizētas...RFID čipi arī bija sazvērestības teorija 90. gadu sākumā. CIP narkotiku kontrobanda līdz 2002. gadam arī bija konspirācija, kamēr netika pierādīts pretējais.

http://www.oddee.com/item_99023.aspx

ja vēlme, pasēdi un palasi par lietām, ko daudzas valdībs tajā laikā ir noliegušas, bet laika gaitā ir savākti pierādījumi par pretējo!

Paskaiti gadījumus, kad valdība saka vienu, bet dara citu...kādi tam ir iemesli? Gandrīz nekad nav tādu gadījumu, ka valsts pārvalde izpilda savu teikto. Ne jau nevarēšana, bet negribēšana.

0 0 atbildēt

Patiesība ir te pat bakus...

0 0 atbildēt
Yeah, diemžēl viņš nekad nav apgāzis nevienu pašu faktu. Tas, ka kāda komentārā ir vārds "racionalitāte", nepadara komentāru gudrāku. Viņš neiedeva nevienu pašu faktu, tikai nosauca visu šī raksta saturu par "murgu". Is that really callef "thinking"? Ja tev ir vēl kaut kas ko teikt par raksta tēmu, kam ir PAMATOJUMS, tad - go on.
0 0 atbildēt
Kur tekstā ir rakstīts, ka visas šīs teorijas noteikti ir patiesība? Pareizi - nekur.
0 0 atbildēt
Well, yeah. Parasti gan pasaules eliti apzīmē ar "illuminati", jo Rotšildi nav vienīgie ietekmīgie banķieri, kuriem pieder vara pār pasaules finansiālo sistēmu.
0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »