local-stats-pixel fb-conv-api

Raksta vidus2

Agrāk par to vēl neviens nebija aizdomājies, tomēr tagad speciālisti ir nolikti fakta priekšā un pagaidām nevienam nav iespēja izskaidrot šo savādo resursu, tā nozīmi, jēgu vai mērki. Tā pat arī nav īsti skaidrs, kurš un kāpēc šo rakstu būtu izveidojis.

Tiešsaitē patreiz ir pieejams raksts, kuram nevar atrast nedz sākumu, nedz beigas. Pagaidām, lai plašākai auditorijai neradītu aizdomas, paniku un spekulācijas, šo informāciju varas struktūras cenšas noslēpt un izskaidrot kā kaut kāda veida kļūmi Starptautiskās Kultūras mantojuma arhīva ietveros. Tomēr nesktoties uz neveiklajiem regulējošo orgānu centieniem ir parādījušies interesnetu pieņēmumi par to, kāpēc šāda veida informācija varētu būt parādījusies un par ko tā varētu liecināt. Kā apgalvo tie, kuriem esot bijusi tāda iespēja ar šo rakstu iepazīties, saka, ka raksta ietveros nav iespējams saprast par ko rakstā tiek runāts, tomēr to lasīt esot visai aizraujoši, tā pat arī pārtraukt lasīšanu neesot tik vienkārši kā varētu iedomāties. Tomēr pēc lasīšanas lasītājam nav skardrs, ko viņš ir izlasījis un kāds tam būtu sakars ar jēlko, kas kaut kādā mērā varētu būt jēlkad aktuāls. Virsraksti vai kaut kāda veida atsauces šajā rakstā līdz šim neesot sastapti. Un varas institūciju interesi šis resurss izpelnījās ar to, ka šī resursa lietotāji pilnībā tika paralizēti, cenšoties kaut kādā veidā atrast šī resursa saikni ar kādu konkrētu personu vai organizāciju. Tāpēc līdz tiks nodibināta lielāka skaidrība par avota izcelsmi vai mērķi, šī vietne tiks Starptautiski bloķēta. Kas līdzšinējo vietnes lietotāju vidū ir raisījis neizpratni un neapmierinātību. Vienīgais patreiz nav skaidrs, kas varētu tikt iesākts, lai vietnei atjaunotu piekļuvi, kas dažiem liek meklēt radikālus vai plašākai sabiedrībai nepieņemamus līdzekļus, lai rastu iespēju atgriezties pie raksta analizēšanas un pētīšanas.

Līdz šim izplatītākie pieņēmumi par raksta izcelsmi esot:
@ ārpuszemes civilizācijas centieni uzrunāt plašāku publiku
@ mākslīgā intelekta veidoti pieraksti, lai tas spētu orientēties notiekošajā
@ Aleksandrijas biblotēkas kopoto rakstu kopija, kā arī citi pieņēmumi

Tomēr bez plašākas sarakstītā izpētes un izanalizēšnas nav iespējams apgāzt vai arī apstiprināt kādu no pieņēmumiem. Līdz ar ko interesentiem un tos, kurus jēlkādā veidā tas varētu satraukt būs jāgaida līdz Starptautiskās Organizācijas atjaunos piekļuvi šim resursam vai arī kāds spēs nokepēt esošajā resursā iekļauto informāciju, lai to nodotu plašākai izvērtēšanai, kas gan varētu būt visai problemātiski, ja līdz šim nevienam vēl neesot sanācis atrast raksta sākumu vai beigas, virsrakstu vai atsauci uz kādu rakstu, personu vai organizāciju. Ar ko tas viss varētu beigties pagiadām nav skaidrs, iespējams, ka būs pat labāk, ja cilvēce aizmirsīs par šāda resursa eksistenci un turpinās savu pastāvēšanu neatskatoties uz lietām, kuras tai ir par smagu, lai saprastu.

lasi, vērtē, komentē emotion

7 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

😲 Kā - paralizēti? Vai tad, lasot rakstu un meklējot kādu sakarību, var tikt paralizēts?!

1 0 atbildēt