local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

nemiz driiz tev arii saaks patikt meitenes

7 4 atbildēt

 Gluži manas domas, čali.

3 0 atbildēt

Nu tad beidzot Latvijā ir kāds saprātīgs cilvēks kurš vienreiz tik labi ir visu pateicis kā Piemēram kāpēc nedrīkst no 14 gadiem seksu taisīt....jo cilvēkam vēl nav bilngadība un 16 gados iznāk tu būsi tēvs u.t.t. vajag tikai pateikt kautko biedējošu kautko rupju Piemēram "Da bļiņ tu gribi savos 16 gados dzemdēt?"kautkā tamlīdzīgi

P.S Malacis,tā tik TURPINI!✓emotion

6 3 atbildēt

Paldies! Jau sen vajadzēja šitādu rakstu!

APDOMĀ SEKAS!emotion

3 0 atbildēt

vislielākais pluss ever!  emotion beidzot kāds domā ar smadzeni!

3 0 atbildēt

 

Izrādās es neesmu vienīgā ar šādu domāšānu  savos gados! 

Taisnība jau tev ir! Kāpēc bērni grib tik ātri pieaugt? Pēc tam,kad būs pirmās pieaugušo krīzes, raudāsiet, ka gribat atpakaļ bērnību utt. 

Lai arī atkārtošos, mums nav īsti normāla sabiedrība. Es nesaku, ka 100% visas sabiedrības ir slima, bet lielākā daļa tāda ir..

Tāpēc man ir prieks, ka ir šādi jaunieši, kā autors, kuriem vēl ir saglabājusies normālā domāšana. ;)

3 0 atbildēt

Kāda jēga Tev nojāties 15 gados? Vai nebūtu burvīgāk, ja Tu atdotos cilvēkam, kuru patiešām mīli, nevis k'kādā  kārtējā pirtī appistos un nojātos ar k'kādu tikpat lielā pālī meiteni, tikai tādēļ, lai pagarinātu savu virtuālo krāniņu (kurš saraujas par apmēram 4 cm lasot šo)?

3 0 atbildēt

Biju diezgan pārsteigta izlasot, ka tev 15. Tomēr ir vēl kāds saprātīgi domājošs cilvēks. Malacis. ;) Liels + tev.

3 0 atbildēt

Malacis.:)

4 1 atbildēt

Klau,

jo vecāks paliksi, jo vairāk sapratīsi un jo lielāku nozīmi sekss ieņems tavā dzīvē. Reklāmās, sarunās, ģērbšanās stilā, attieksmē pret cilvekiem un cilveku attieksmē pret tevi.  Es nesaku, ka ta sir baigi pareizi, es tikai saku kā būs.

 

Pirms dažiem gaidme kāds reklāmmeistars - vārdu neatminos, teica, ka tuvākā nākotnē vislabāk pārdosies sekss.  

 

Un tā arī ir, reklāmās runā cik iekārojamam jābūt, drēbes samazinās un viss inimais kļūst atklātāks.

 

Tāda ir dzīve - samierinies.

 

Skiit, skiit, bang bang tagad uz katra stūra!  Un otrs punkt, par seksu nekad nevar apriebties ruāt vai nodarboties ;)

4 1 atbildēt

Katram ir savas prioritātes dzīvē. Kāds varbūt grib kļūt par sportistu, bet kāds cits - par vienkāršu, randomu cilvēku, kuram sekss, pašapmierināšanās ir virs visa, un uzskata to par maksimālo, ko var sasniegt dzīvē.

3 0 atbildēt

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

šis teikums

3 0 atbildēt

Jap, šis raksts visus aizskāra! Es arī par to domāju, kā man tas ir apnicis

3 0 atbildēt

viennozīmīgi +

4 1 atbildēt

Apsveicami, ka tu - čalis savos 16, tā domā. Pilnīgi piekrītu, ka jābūt gataviem, lai nodarbotos ar seksu. Katram savs ritms - cits jūtas gatavs 15 gados, cits 20. Man pašai ir 20, es esmu nevainīga, bet nejūtos atdalīta no "pieņemtās normas" emotion

3 0 atbildēt

Vienigie ,kas liek mīnusus šim rakstam un komentariem kuros ir kāda jēga ir tie paši ''seksot sagribējušies''

3 0 atbildēt

Whoa. Atradu šito rakstu tikai tagad un saprotu, ka lkm neesmu vienīgā, kas domā tieši šādi.

Labs. emotion

3 0 atbildēt

jāsaka, ka pilnībā piekrītu, ka tā nav pirmās nepieciešamības lieta nevainību zaudēt obligāti pirms 15 gadu vecuma un pisties pa visiem stūriem, jo tas ir ''kruti''.. nu nav riktīgi nu.. Un tās mazgadīgās, kuras staigā kā padauzas ar bik krīt uz nerviem ! :D nē nu skatīties smuki, bet kaut kā liekas baigi neriktīgi tāda uzvedība vēl no bēniem, bez maz vai.Tiesa gan, ja kāds ir nokniebies 15 gados, nevajag to uzskatīt par pilnīgu tabu un nepieļaujamu lietu. 

3 0 atbildēt

Paldies, tiešām jauks raksts. Patīkami lasīt.

Bet atceries, visi un visas grib seksu, ja netici padomā ko nozīmē komentāri par "baudu". Tikai tie, kas to nedabū publiski raud vai izdomā dažādus aizspriedumus, kuru dēļ iestājas "vienmēr viens" stāvoklis (ceru ka ar autoru tā nenotiks), vai vēl trakāk uzpiež savu viedokli citiem (kā piemēram, es).

Pa visam atklāti par TO:

1. Par meitenēm: Visas pēc tīņu vecuma gribēs salaist ar žigalo, jākli vai pisli (terminiem nav nozīmes). Ja pie apvāršņa parādās maukurs 99,9% sieviete atdosies. Būtībā sievietei vajag trīs zvērus: jaguāru - garāžā, ērzeli - gultā un ēzeli, kurš par to visu maksās (Es ēzelis nebūšu un nenovēlu tev par tādu kļūt).

2. Par vīriešiem - viņi ir mednieki - jo vairāk laužas, jo vairāk gribas. Bet, kad dabū viņi sieviet pamet, pasmejas un nolamā par pēdējo mauku (bet tā arī ir, ja dod pa labi pa kreisi), ja netici palasi Dostojevski. Īsti žigalo patiešam zin, ka sievietes ir pēdējās palaistuves, bet par to nerunā un klusē, jo tad viņiem seks ies secen, nevienam nepatīk dzirdēt patiesību.

3. Domā tikai ar savu galvu, jo Tu nekad nezini kas otrā pusē sēž un visi kas izliekas te par svētajām nevainībām kādos 70% ir pēdējie maukuri un maukas.

P.S. Tiem kam šis komentārs ne visai patika. Esmu raudošais tips (neesu ticīgs) - 22 bez seksa, bet neko nenožēloju, jo neesmu saķēris: STS (kaunuma utainību, sifilis, gonoreju, HIV (galastadijā -AIDS), hlamidiozi) citas šādas transmisijas slimības, piemēram, B hepatītu.

UN JĀ, kad mīlējies (arī orāli) lieto prezervatīvu, jo tas pasargā gan no saistībām (bērniem), gan no partnera sagrābstītām HAĻERĀM.

3 0 atbildēt

Beidzot kāds saprot, ka tas ir tizli, bet pats idiotiskaakais ir tad, kad veel blaustaas apkārt, it kā lielu varoņdarbu būtu izdarījuši.

3 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »