local-stats-pixel fb-conv-api

Sporta totalizatori - no sporta līdzjutēja līdz apsūdzībām un iesaldētam kontam1

Sveiki visiem! Šodien vēlos Jums pastāstīt pa savu pieredzi ar online totalizatoriem.
Viss sākās ar to, ka man vienmēr ir interesēkis sports, un vienmēr esmu sekojis līdz sporta notikumiem.

Studiju gados, kad tikko parādijās kaut kādi pirmie sporta notikumu totalizatori tie salīdzinoši ātri ieguva popularitāti, īpaši studentu vidū, un studiju biedri bieži vien zinot manu aizraušanos ar sportu
jautāja manu padomu, un viedokli, kurš bieži vien piepildijās, taču man pašam tas vienmēr šķita mazliet "shady".

Pagāja kāds laiks, un es no paziņām dzirdēju, ka kāds no viņu paziņām (kā jau tas parasti notiek) pazīst kādu cilvēku, kurš ir piesaistīts čatam, kurā ir grupas administrators, kurš cilvēkiem piedāvā gan maksas, gan bezmaksas sporta notikumu prognozes. Palūdzu, lai noskaidro, kā šajā čatā ir iespējams tikt, bet (atkal kā jau tas parasti notiek) vai nu aizmirsa pajautāt, vai īsti nevēlējās to darīt.
Tā nu es sāku meklēt pats, un diezgan ātri izdevās atrast vairākus ārzemju čatus, un arī vienu latviešu. Pasekojot līdz prognozēm, un koeficientiem uzreiz atsijājās lielākā daļa no krāpniekiem, kuru piedāvātās prognozes bija izdomātas, un vienīgais mērķis bija dabūt naudu par maksas prognozēm, un pazust.

Visvairāk piesaistija pašmāju džeks, kurš uzturēja grupu latviešu valodā, sīki, un smalki aprakstija kas, un kā ir jādara (kam gan, diemžēl es pārāk lielu uzmanību nepievērsu, jo uzskatīju, ka es taču ne pirmo reizi ar pīpi uz jumta, bet līdz tam mēs vel tiksim), bet pats galvenais prognozes bija īstas, un vairāku nedēļu garumā sekojot līdz notikumiem veidojās ievērojams pluss.

Ja man šķita, ka es kaut ko saprotu no sporta, un spēju kaut cik paredzēt kas notiks, tad šis džeks ir vienkārši mašīna, pārņem sajūta, ka viņš tam velta visu dzīvi.

Tā nu es pieteicos maksas prognozēm uz nedēļu, ar mērķi pārbaudī Lieki piebilst, ka nedēļa tika aizvadīta diezgan lielā stresā, jo bieži vien no prognozes saņemšanas brīža līdz brīdim, kad likmes pārtrauc pieņemt laika nebija daudz.

Nedēļa pēc nedēļas, mēnesis pēc mēneša un mazāk, kā pus gadu vēlāk es jau biju ticis līdz tik lielai fiksētajai likmei uz katru notikumu, ka sāku apsvērt domu šo pārvērst par pamatnodarbošanos.
To gan izdarīt es nepaspēju, jo kā jau minēju nepievērsu pārāk lielu uzmanību administratora norādijumiem par to, kā visu izdarīt legāli, un pareizi.

Kā tas viss beidzās? - Mani konti tika iesaldēti pamatojoties uz apsūdzībām par aizdomīgiem darījumiem, un visstulbāk, ka tas notika brīdī, kad es biju tik ļoti tuvu, lai būtu varējis dzīvot no šīs nodarbes. Šobrīd joprojām strādāju vecajā darbā, un pamazām cenšos atkal tikt līdz līmenim, kurā biju iepriekš, taču daudz gudrāk, un piesardzīgāk.

Rezumē: ar sporta notikumu prognozēm ir iespējams pelnīt, un pie tam vel ļoti labi, bet ir ļoti jāpiedomā pie tā, kā visu izdarīt tā, lai niekultos nepatikšanās.

141 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Ar ļoti daudzko šodien ir iespējams "pelnīt". Par ko kādreiz lika cietumā, tagad skaitās normāls bizness.

Runājot par sportu - tas sen vairs nav sports, bet tīrs bizness. Sportiskais princips aizgājis n-tajā plānā.

7 0 atbildēt