local-stats-pixel fb-conv-api

Déjà vu. Kad attopies vietā, kurā jau esi bijis0

8 0

Esmu atpakaļ Rīgā, lai kārtīgi nodotu uguņus! Vajag vētrainu ballīti, lai sasildītos! Pēc ASV iespaidiem, biju atvērts jauniem piedzīvojumiem. Pēc spilgtām brīvdienām esmu nonācis Latvijas pelēcīgumā un slapjdranķī, ko mēs saucam par Ziemu.

Šis īsais stāsts par Lāsmu sākas ar to, ka es piespiedu draugam iedot man noskatītas meitenes numuru. Liku viņam pat pabrīdināt meiteni, ka es rakstīšu. Draugs atbildēja: ‘’Mēģini!’’.

Ziniet tās skaistās gold digger meitenes? Tāda bija viņa – skaista un sakopta kā bārbija. Šādas meitenes ir bīstamas, bet bija jau par vēlu – mans prāts jau bija aizmiglots.

Kāds tad bija mūsu randiņš? Godīgi sakot, randiņa sākums nebija pārāk veiksmīgs. Mēs nevarējām atrast kopīgu valodu, saruna bija sausa. Tad pēkšņi pie galda sāku stāstīt savas patiesās domas par to, kā daudzi cilvēki paši ietekmē savu likteni ar pozitīvām vai negatīvām domām. Lāsma pilnībā iegrimst sarunā, stāsta par horoskopiem, laimi un savu pieredzi. Visas vakariņas paiet kā viens mirklis. Ceļā uz mašīnu es viņu uzaicināju uz īsu pastaigu caur parku. Izvēlējos romantiskāko parka stūrīti, apstādināju Lāsmu un atzinos, ka šis vakars ar viņu izdevies ļoti burvīgs. Nākošajā brīdī jau skūpstīju viņas lūpas.

Vēl viena laba lieta un vieta – “Cuba Cafe” deju bārs, lai audzētu saskaņu. Dejas, sarunas, skatieni. Liekas, ka mums jau būtu kāds piektais randiņš. Lāsma jau pavisam atmaigst un ļaujas glāstiem, smaida. Nedaudz arī iedzērusi. Ar mazu triku, apsolu aizvest mājās, bet vispirms šo to savākt pie sevis dzīvoklī. Teiksim tā, netīšām uzaicinu viņu uzpīpēt ūdenspīpi un viena lieta noved pie otras. Maigi glāsti, pat pārāk ātri kļūstam kaili, un Lāsma vairs neiebilst nevienai manai iegribai. Sekss ātri kļūst kvēls, kaislīgs, un meitene elso. Pēc iespaidīga finiša mēs ietinamies segās un ātri aizmiegam. No rīta meitenei neliela panika acīs, bet ātri viņu nomierinu. Izmantoju iespēju, ka abi esam kaili gultā, es viņu lēnām skūpstot, virzijos aizvien zemāk līdz nonācu viņai starp kājām un liku viņai just savu klātbūtni. Sapratu, ka viņa kādu laiku neatradās uz zemes. “Neapstājies… Turpini!” viņa satrauktā balsī teica un tie bija pēdējie saklausāmie vārdi.

Kāpēc Deja vu? - stāsta beigas lasi manā blogā - https://mistersx.com/deja-vu-kad-attopies-vieta-kura-jau-esi-bijis/

 
8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000