local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa un mans labākais draugs!2

55 0

Esmu jauns, azartisks, neatkarīgs un, jā – galīgi nesmuks arī neesmu. Varbūt tieši šo īpašību sajaukums un jaunības maksimālisms ir novedis pie situācijas, ka šobrīd satiekos ar divām skaistām meitenēm vienlaikus. Bet esmu apņēmies, ka tas tā turpināties nevar un man beidzot ir jāizvēlas viena. Taču šādas izvēles vienmēr ir grūtākas, nekā sākotnēji šķiet. Tikko vienu dienu biju lieliskā randiņā ar Daci. Viss liekas perfekti un varētu nodoties šādai kopdzīvei, bet tajā pašā brīdī galvā ielaužas doma par Ramonas dupsīti un mūsu neķītrajiem piedzīvojumiem. Citā dienā esmu ar Ramonu un brīdī, kad mūsu kāre pēc adrenalīna ir piepildīta, iedomājos cik patīkami ir skūpstīties un čubināties ar Daci.

Kāds varētu būt ideāls risinājums manai dilemmai? Diemžēl Dace ar Ramonu viena ar otru vairs pat nesarunājas. Tas Dāvja dzimšanas dienas ballītes laikā man kļuva skaidrs no gaisā valdošās atmosfēras, jo atklāti viņas nekonfliktēja. Notiekošais vairāk līdzinājās smalkam psiholoģiskajam trillerim, kur es biju galvenajā lomā un fonā risinājās mēmais kino, kurā meitenes tikai dedzināja viena otru ar skatienu un sacentās par uzvaru spēlē, kur man gadījies kļūt par galveno balvu un trofeju. Godīgi sakot, tas man sāka likt justies neērti.

Pirmajā nedēļā pēc ballītes jutos kā virtuozs komunikācijas žonglieris, kurš prasmīgi notur visas bumbiņas gaisā. Dažkārt sarakstījos vienlaicīgi ar Daci un Ramonu par dažādām tēmām un bija jāuzmanās, ko rakstu vienai un ko – otrai. Vienu rītu, kamēr vēl biju gultā, sarakstījos ar Daci par mūsu kopīgajiem plāniem doties pusdienās, kamēr ar Ramonu risinājās karstais čatiņš, kurā tikām jau līdz biksīšu novilkšanai un manai rokai viņas kājstarpē. Mani iztraucēja Dāvja zvans, kurā viņš aicināja izbraukt ar laivu un kaut ko ieminējās par Ramonas un Daces piebiedrošanos. Šī tēma mani galīgi izsita no sliedēm… Salaižot abas meitenes kopā, tas varētu slikti beigties! Sarunājām tikties vakarā un izrunāt detaļas. Tad noliku klausuli. Aizdomājos un sāku jau Daces čatā rakstīt savu fantāziju, kā es turpinu ar roku glāstīt Ramonas tvirtās kājas… Nosūtīts. Ups! Labi vēl, ka nepieminēju Ramonas vārdu. Domāju, kā labot situāciju, bet šoreiz manas smadzenes mani pievīla.. redzēju tikai uzrakstu “typing” un gaidīju savu likteni.

“Mmm…Man patīk Tavs priekšlikums desertam 🙂” skanēja Daces atbilde. Esmu dzimis veiksmes krekliņā!

Ar Dāvi satikāmies tai pašā vakarā THC bārā uzvilkt pa aromātiskam dūmam un papļāpāt. Dzērām kokteiļus, runājāmies par ballīti, cik viss forši noorganizēts un pārdomāti un kā visiem patika, un tad kā spēriens no skaidrām debesīm – Dāvis man it kā starp citu pateica, ka pēc ballītes nejauši pārgulējis ar Ramonu! Koooo?! Tāds man galvā skanēja mēmais jautājums, kamēr Dāvja klātbūtnē man tomēr pietika savaldības neizrādīt, cik patiesībā mani šokēja tas, ko viņš tikko bija pavēstījis. Ramona atkal bija pacentusies mani pārsteigt! Parasti necik neesmu pārsteigts, kad Dāvis stāsta par savu kārtējo medījumu ballītēs. Viņš jau arī nenojauta par manu un Ramonas “aktīvo komunikāciju”. Sākumā mani pārņēma dusmas, bet tad atjēdzos, ka neesmu uzvedies daudz labāk. Vai man būtu godīgi vainot viņu divkosībā, ja pats vienlaicīgi satiekos ar citu meiteni? Un zinot Ramonas temperamentīgo raksturu, vai tiešām šis ir pārsteigums? Noteikti nē. Kad tiku pāri pirmajam šokam, nomierinājos, savācos un izlēmu Dāvi vairāk neizprašņāt. Tikai pateicu čomam atzinīgu “my man!”, nomainīju tēmu un apņēmos izrunāt šo situāciju ar Ramonu.

https://mistersx.com/vina-parguleja-ar-manu-labako-draugu/

55 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt