local-stats-pixel fb-conv-api

Mans mēnešu stāsts ar Covid 1917

Jūs visi zinat par Covid 19 un, protams, ka viņš daudziem ir izpostījis dzīvi. Mana ģimene, protams, nebija izņēmums. Pati slimība mums pagaidām neskarās, kaut māsa ar māti bija Lielbritānijā. Ja jūs redzējāt manu rakstu"Mani dzīves posmi 2", jūs vairāk sapratīsiet, bet mēģināšu rakstīt skaidrāk.

Mana māte bija 2 reizi lidojusi uz Angliju, lai nopelnītu vairāk naudas, jo, protams, parasti cilvēki nevar nopelnīt Latvijā normālu naudu, lai uzturētu 2 bērnus, 1 vīrieti un + vel dzīves īre kopā ar komunālajiem 600 - 700, bet nerunāsim par sīkumiem. Ap Marta sākumu, es pirmo reizi uzzināju par Covid, bet īsti neticēju tam. Dēļ slimības aizliedza pārsniegt robežas un man tas bija pirmo reizi dzīvē, tāpēc sapratu tikai to, ka māte ilgi netiks mājās. Kādu dienu pēc pastaigas ar draudzeni, man piezvanīja mātes draugs, kurš teica, ka atveda savus draugus, lai palīdz pārvākties uz jauno dzīves vietu, bet kad atnācu sapratu, ka visi 3 ir apdzērušies, īsti nezināju kas notiek, tāpēc aizgāju uz istabu. Kad mani pasauca mammas draugs, mēs vnk runājām, kamēr ,pēksņi, neatnāca viens no draugiem un sāka bļaut man virsū. Es nesaprasšanā stāvēju un tad aizgāju uz savu istabu, kad viņš atnāca un centās atņemt man telefonu. Es uzrakstīju mammai, kura teica, lai es bēgu no mājas, jo policija brauc, ko es arī izdarīju. Aizgāju līdz pazīstamai sev vietai un sapratu, ka man brauc pakaļ brāļa krustmāte, kura paņems mani pie sevis, kamēr māte neatgriezīsies, tā arī dzīvoju.

Kad māte atgriezās uzzināju, ka viņa turpina sarunāties ar to, kurš neko neizdarīja, kad man bļāva virsū un mēgināja atņemt telefonu. Es mēģināju ieskaidrot mātei, ka slikta ideja ar viņu satikties, ka viņš nekādu dzīvokli ar naudu viņai nedāvinās, bet viņš ir parasts bomzis, kurš mēģina izvilkt no viņas naudu. Mēs atbraucām uz istabu un pēc dažām dienām viņa teica, ka cer tikai uz to draugu un negrib dzīvot kā normāls cilvēks, jo viņai nav naudas, bet es viņai teicu, ka kad aizlidosim uz Angliju, kas notiks 20 Jūlijā, viņa sapelnīs naudu un varēsim dzīvot normāli, bet viņa saka, ka ja būs divu nedēļu karantīnu, nauda beigsies un beigas.

Zinu, ka tas neko nemainīs, bet uzrakstīju komentāros zem "Apturi Kovid": Kāpēc ielidojot Anglijā no Latvijas ir jasēž karantīnā, kaut ielidojot no Lietuvas, kur situācija ir daudz reiz sliktāka, nav. Ja cilvēkam nav naudas uzturēt sevi, tad viņam jāmirst no bada, jo jāsēž tā karantīna, bet ja nav dzīves vietas, tad jau karantīnu tāpat sēdēt nesanāks. Nomirt no bada ir daudz labāk, nekā nomirt no vīrusa vai vnk saslimt, ja?

Ko jūs domājat par šo, Spoki?

8 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

no kādiem laukiem Tu esi? ''pārsniegt robežas'', ''neskārās'', '' dzīves īre ''- šis ir kronis visam,tipiska verga domāšana.? LV var nopelnīt ,bet vajag gribēt strādāt un pelnīt ,nevis tikai apmeklēt darba vietu un sūdzēties,ka neko nedarot,neko nemaksā.

Ja Tev nav naudas,lai vismaz mēnesi varētu dzīvot nestrādājot,tad kaut kur braukt strādāt nav lielas jēgas un ir ārkārtīgi augsts risks palikt uz ielas.. Ja kas notiek ,tad pat mājās nav par ko aizbraukt....

1 0 atbildēt

Tev katrā teikumā ir kāda kļūda.

''Mana māte bija 2 reizi lidojusi uz Angliju, lai nopelnītu vairāk naudas, jo, protams, parasti cilvēki nevar nopelnīt Latvijā normālu naudu, lai uzturētu 2 bērnus, 1 vīrieti un + vel dzīves īre kopā ar komunālajiem 600 - 700, bet nerunāsim par sīkumiem.''

sāksim ar teikuma uzbūvi,latviešu valodā tā neraksta, Ja gribēji teikt,ka Tava mamma bija otrreiz Anglijā, tad tā arī raksti ,ja domāts 2 reiz,tad divreiz ,nevis 2 reizi,bet 2 reiz. Kas par murgu ir ''dzīves īre'' ? Ja domā ,dzīvokļa īre ,tad tā arī raksti . un tā katrā teikumā.

1 0 atbildēt