local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķi Punkts Uz I un st4rface izlaiž kopīgu dziesmu ''Samurajs''0

Ar kopīgu dziesmu klajā nācis ir pašmāju mūziķis st4rface un repa apvienības Kreisais Krasts mūziķis Punkts Uz I. Klausītājiem nodots skaņdarbs ar nosaukumu ''Samurajs''. Dziesma ir pieejama YouTube, Spotify un arī visur citur.

''Jaunā dziesma ir par grūtībām, kurām iziet cauri gandrīz katrs, kurš cenšas kaut ko sasniegt. Cilvēku neticība, viedokļu maiņa, vēlme Tevi novest no pareizā ceļa. Ir patīkami pierādīt pretējo... Dziesma ir tieši par to un man prieks, ka dziesmā dalību ņēma līdzīgi domājošs cilvēks, kurš ir arī liels motivācijas avots man,'' saka st4rface.

Jaunais skaņdarbs ir ierakstīts Kreisā Krasta ierakstu studijā un tapis jau pērnajā gadā. Saules gaismu dziesma sasniegusi vien tagad, jo paralēli abiem mūziķiem bijuši blakus projekti.

Punkts Uz I ir pazīstams ar savu aktīvo darbību mūzikas apvienībās Kreisais Krasts un Muud. St4rface, savukārt, ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Vēl, Vēl'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Tik Augstu'' un citiem. 20 gadus vecais mūziķis ir sadarbojies ar tādiem Latvijā zināmiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, xrobertsl un tagad arī Punkts Uz I.

Piedāvājam noklausīties st4rface un Punkts Uz I kopdarbu ''Samurajs''. Lai labi skan!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000