local-stats-pixel fb-conv-api

YonTracks nāk klajā ar dziesmu ''All The Time''0

Šī gada 31.janvārī, ar jaunu dziesmu klajā nāca mūziķis YonTracks, kurš izlaida dziesmu ar nosaukumu ''All The Time''. Viņa jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās, tāpat kā visas pārējās viņa radītās dziesmas.

Mūziķa diskogrāfijā dotajā brīdī ir tieši desmit skaņdarbi. Viņš sāka nodarboties ar mūziku profesionāli vien šogad - visi skaņdarbi izlaisti šogad un tā izskatās, ka viņš negrasās apstāties. Tieši tas ir bijis viņa galvenais panākumu noslēpums. Viņš ir tik īsā laika posmā jau izcīnījis tik daudz savus lojālos klausītājus.

YonTracks nav tikai mūziķis. Viņš ir arī dziesmu vārdu autors, producents un arī dziedātājs. YonTraks pilnais vārds ir Yonnie Renton un viņš nāk no tālās Austrālijas. Viņš mīl radīt Lo-Fi tipa dziesmas un arī bītus. Viņa aktīvais dziesmu relīžu grafiks viņam palīdz radīt lielisku mūziku.

Jaunā mākslinieka mūzika ir tiešām lieliska. Tā ir profesionāla un viņa dziesmās var just un dzirdēt talantu. Tev vien jādod iespēja viņa mūzikai - noklausies to un ievērtē. Mūziķim ir tiešām ļoti spoža nākotne - ja viņš spēs izspēlēt savas kārtis pareizi, viņš noteikti agri vai vēlu uzstāsies uz lielajām mūzikas skatuvēm un iekaros lielās mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties YonTracks radīto skaņdarbu ''All The Time''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem - tādā veidā varēsi talantīgo mūziķi atbalstīt. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz mūziķa YonTracks Instagram profilu. Droši dodies uz turieni un pieseko viņam - tā varēsi uzzināt par viņa gaitām un gaidāmajām relīzēm daudz ātrāk un vieglāk. Tas jaunajam mūziķim būs arī lielisks stimuls turpināt radīt mūziku ar kuru priecēt klausītājus un visu pasauli!

Viens no jaunākajiem YonTracks skaņdarbiem ar nosaukumu ''All The Time''.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000