local-stats-pixel fb-conv-api

Vācu reperis Tozee velta dziesmu savai mīļotajai - ''Vanessa''0

Samērā nesen, ar jaunu skaņdarbu pārsteidza ārzemju mūziķis Tozee. Šī gada 26.novembrī, viņš publicēja skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Vanessa''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Tozee ir 1987.gadā dzimis mūziķis, kurš nāk no Berlīnes. Viņš rada, galvenokārt, vācu hip-hopa stila mūziku. Par spīti tam, ka viņš nav mūzikas industrijā izteikti ilgi, viņš jau ir paspējis nodibināt savu lojālo fanu bāzi. Piemēram, iekš Spotify viņam ir vairāk nekā 2 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju, bet Instagram - vairāk nekā 11 tūkstoši sekotāju. Iespaidīgi!

Savu mūzikas karjeru Tozee uzsāka pērn, kad 19.jūnijā izlaida savu pirmo dziesmu, kas bija arī ''freestyle'' jeb brīvā stila dziesma - ''On Ice''. Laikam ejot, savu diskogrāfiju viņš ir krietni paspilgtinājis - tagad tajā ir vairāk nekā desmit dažādi skaņdarbi.

''Vanessa'' ir viņa jaunākais un tajā pašā laikā straujāk augošais singls. Tozee iekš Spotify ir dziesmas, kurām ir 97 tūkstoši klausījumu un vienai pat 260 tūkstoši, kas ir vairāk kā ceturtdaļmiljons, taču šī dziesma aug visstraujāk. Mēneša laikā tai ir jau 6 tūkstoši klausījumu.

Līdz ar to, piedāvājam Tev noklausīties tieši Tozee singlu ''Vanessa''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt un tam piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz Tozee Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstīsim jauno talantu kopā.

Dziesmas titulbildē attēlota kāda sieviete. Kas viņa ir? Tas gan oficiāli nav zināms, taču var noprast, ka dziesma ir veltīta mūziķa otrajai pusītei, kuras vārds ir Vanessa. Tā ir īsta mīlestība! Dziesmai iekš YouTube jau vairāk kā 18 tūkstoši klausījumu. Tev arī tā jādzird!

22 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000