local-stats-pixel fb-conv-api

ThatKidKyle sadarbojas ar Schwendy un pārsteidz ar kopdarbu ''Do Better''0

26.novembrim iesākoties, ar jaunu skaņdarbu pārsteidzis ir ārzemju mūzikas izpildītājs un dziedātājs ThatKidKyle. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis jaunu singlu, kura nosaukums ir ''Do Better''. Dziesmā dalību ņem arī viesmākslinieks Schwendy. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Kails Stains - tāds ir pilnais šī mūziķa vārds, cik var noprast no pieejamās informācijas sociālajos tīklos. Viņš ir 18 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no saulaina Džordžijas štata Amerikā. Jaunais talants rada melodiskā hip-hopa žanra mūziku un jau iekaro klausītāju mūzikas ''plejlistes'' ar savu daiļradi.

ThatKidKyle ir ļoti jauns mūziķis. Mūziku izlikt publiski viņš sāka vien šogad, kad 1.augustā izlaida savu debijas singlu ''Betting On Someone''. Tad, 3.septembrī, viņš izlaida savu otro dziesmu - ''Selfish''. ''Do Better'' ir viņa jaunākais skaņdarbs, kas papildina viņa diskogrāfiju. Tagad tajā ir trīs skaņdarbi.

Par spīti tam, ka viņa diskogrāfija nav diez ko ražena un arī mūziku viņš sāka izlaist vien šī gada vidū, viņš jau ir izcīnījis sev lojālu klausītāju bāzi mērāmu tūkstošos. Mūziķim ir kā talants, tā arī potenciāls - visas durvis viņam ir atvērtas, lai sasniegtu iecerēto. Visi svarīgākie lēmumi viņam ir vēl tikai priekšā un, ja netiks pieļautas kļūdas - noteikti viņu varēsim redzēt uz lielajām skatuvēm un dominējot dažādus mūzikas topus.

Piedāvājam Tev noklausīties jauno ThatKidKyle dziesmu ''Do Better''. Tā tiešām ir laba! Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem - atsaucē atrodas saite uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - ej un tam pieseko! Dosim stimulu mūziķim radīt jaunu un tik pat kvalitatīvu mūziku kā līdz šim.

13 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000