local-stats-pixel fb-conv-api

Tev jādzird: Kween Ken D. un viņa debijas singls ''Fruit Ninja''0

Mūziķis Kween Ken D. jau kādu laiku nav izlaidis jaunu mūziku, taču tas nav iemesls, lai aizmirstu viņa jau publicētos gara darbus. Piemēram, viņa debijas singlu ''Fruit Ninja''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās un gaida, kad arī Tu to ievērtēsi!

''Fruit Ninja'' ir mūziķa debijas skaņdarbs, kas iznāca 2018.gada 31.augustā. Tajā pašā datumā, viņš izlaida arī savu mini-albumu jeb EP ''Gay Gangsta, Vol.1: The Gay Print''. Kontraversiju pilns nosaukums, taču tam ir savs izskaidrojums.

Kween Ken D. ir LGBTQ+ komūnas reperis, kurš nāk no Amerikas, Dalasas, Teksasā. Viņa lielākā influence ir tādi mākslinieki kā Jay-Z, Nicki Minaj, Roxanne, Plies, Lil Wayne, ADREGGA un arī citi. Talantīgs mūziķis, kam vēl viss ir priekšā. Atliek vien uzlabot un padarīt nedaudz aktīvāku savu dziesmu izlaišanas grafiku.

Mūziķis ir tiešām talantīgs un viņam ir iespējas sasniegt visus nospraustos mērķus. Atliek vien aktīvāk izlaist jaunas dziesmas. Pagaidām, jaunu skaņdarbu no mūziķa nav, bet cerams, ka tas drīz mainīsies. Sekotāju bāze viņam ir nostiprinājusies un tātad klausītāji gaida jaunu mūziku. Arī Tev derētu ievērtēt viņa mūziku!

Piedāvājam noklausīties Kween Ken D. debijas singlu ''Fruit Ninja''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Avota vietā ir pievienota saite, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram kontu. Dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno un talantīgo mākslinieku kopā!

Šī dziesma ir arī daļa no viņa mini-albuma jeb EP. Izbaudi šo skaņdarbu!

5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000