local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais slovāku reperis Anubis Eradihate pārsteidz ar skaņdarbu ''S.A.R.S''1

''Bez ļaunā nebūtu labais'' - tāds ir Anubis Eradihate dzīves citāts. Šis slovāku mūziķis nesen nāca klajā ar dziesmu, kuras nosaukums ir ''S.A.R.S''. Šis skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

''S.A.R.S'' ir daļa no viņa EP jeb mini-albuma, kura nosaukums ir ''Entropia''. ''Entropia'' ir viņa jaunākais projekts. Anubis Eradihate ir samērā jauns mūziķis - savas gaitas šajā industrijā viņš uzsāka vien šogad, kad 5.martā izdeva savu debijas singlu ''Weapon Of Bass Destruction''.

Kopš ''Entropia'' izaišanas, Anubis Eradihate nav pārsteidzis ar jauniem skaņdarbiem. Nu jau ir pagājis vairāk kā pusgads bez jaunas mūzikas no šī mākslinieka, taču, visticamāk, mūs jau pavisam drīz sagaida jaunumi no šī talanta. Jaunajam mūziķim ir ļoti specifiska un nedzirdēta balss, kas ir spēcīga un var radīt jebkāda žanra mūziku. Jāpiemin gan, ka viņš, galvenokārt, taisa agresīvu repu jeb hip-hopu, kurš ir slovāku valodā!

Jaunais mūziķis ir īsts šausmu filmu cienītājs, kurš mūziku rada jau kopš 2018.gada. Viņam vajadzēja trīs gadus un daudz smaga darba, lai beidzot izlaistu pirmos skaņdarbus un te nu viņš ir. Viņa daiļrade patiks katram cilvēkam, kuram patīk agresīva un nedaudz vulgāra mūzika.

Piedāvājam Tev noklausīties ''S.A.R.S'' dziesmu, kas ir Anubis Eradihate radītais skaņdarbs slovāku valodā. Aicināsim Tevi arī viņu atbalstīt! Atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot!

Lūk, oficiālais mūzikas videoklips Anubis Eradihate dziesmai ''S.A.R.S''. Dziesmas pavadījumu jeb bītu ir producējis 7One. Novērtē viņa oriģināldarbu!

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kas ir reperis?

Tas ir slavas nogribējies subjekts, kas neprot dziedāt un nepazīst notis.

Tiešām, vai tāds var būt slavenība?

Kaut kādā pagalmā, varbūt, ja tur kultūras latiņa ir narkašu līmenī!

0 0 atbildēt