local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais reperis Da Vincci pārsteidz ar savu oriģināldarbu ''Take A Pose''0

Aktīvi mūzikas industrijā turpina darboties ārzemju izpildītājs Da Vincci. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu ar nosaukumu ''Take A Pose''. Tajā dalību ņem arī viesmākslinieks ar skatuves vārdu Du Preez. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un klausies!

Mūzikas gaitas reperis uzsāka 2020.gadā, kad 27.jūnijā izlaida debijas singlu ''Instrumental Faze''. Kopš tā laika, viņš ir izlaidis vēl nedaudz vairāk kā desmit skaņdarbus. Gan šis, gan pērnais gads viņam ir bijis ražens! Kopš janvāra viņš gan nav izlaidis neko jaunu, bet tas varētu būt vien klusums pirms vētras. Mūs noteikti drīz sagaida jau jaunas dziesmas no Da Vincci.

Protams, ka mūziķa pseidonīms šķiet kaut kur ļoti dzirdēts. Tā arī ir - tas ir par godu gleznotājam un zinātniekam Leonardo Da Vinči (Leonardo da Vinci). Raizes par autortiesību pārkāpumu mūziķim gan šķiet, ka pašam nav. Visas viņa dziesmas ir pieejamas populārākajos mūzikas straumēšanas tīklos internetā.

Da Vincci ir jauns un talantīgs mūziķis. Viņa karjera attīstās un tas ir vien laika jautājums kamēr redzēsim jauno talantu uz lielajām skatuvēm un iekarojot mūzikas topu virsotnes. Talants un potenciāls ir jūtams un katrs par to var pārliecināties pats - atliek vien uzmeklēt un paklausīties jaunā censoņa daiļradi.

Piedāvājam noklausīties repera Da Vincci dziesmu ''Take A Pose''. Atsauces vietā pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Dodies uz to un pieseko viņam, ja nav žēl. Tas dos lielu stimulu mūziķim radīt jaunu mūziku!

Oficiālais YouTube audio fails Da Vincci un Du Preez kopīgajai dziesmai ar nosaukumu ''Take A Pose''. Lai labi skan!

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000