local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais Kristberg nāk klajā ar debijas singlu, kas jādzird - ''Sunrise''0

Šī gada 20.jūlijā, ar savu debijas skaņdarbu pārsteidza talantīgais ārzemju mākslinieks Kristberg. Viņš klausītāju vērtējumam sniedza singlu, kura nosaukums ir ''Sunrise''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziķis dzīvo pie Grenlandes un Islandes robežas. Viņš ir jauns un talantīgs mūziķis, kas rada unikālu mūziku ar melodisku piesitienu. Katram īstenam mūzikas cienītājam šāda tipa mūzika patiks! Tev atliek vien dot šim mūziķim vienu iespēju.

Mūziķis ir vēl pavisam jauns un viss vēl viņam ir priekšā. Šis ir vien viņa pats karjeras sākums mūzikas industrijā. Jau tagad viņam Instagram platformā ir vairāk nekā 270 sekotāji. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim šo mūziķi dominējot mūzikas topu virsotnēs un uzstājoties uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties Kristberg singlu ''Sunrise''. To var atrast visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un izbaudi! Atsauces vietā ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz jaunā mūziķa Instagram profilu. Atbalsti viņu - nekautrējies un dodies tam piesekot. Tas Tev aizņems vien pavisam īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos mūziķim stimulu radīt un publicēt jau drīzākajā laikā jaunu mūziku!

Daļa no mūziķa singla, kas publicēta iekš viņa Instagram profila.

2 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000